HOROSCOP MINERVA 2017: Anturajul vă împinge la cheltuieli. Se concretizează visurile pentru Peşti

HOROSCOP MINERVA 2017:  Minerva, unul dintre cei mai cunoscuti astrologi din Romania, va, prezinta previziunile pentru 2017.    

30 dec. 2016, 16:35
HOROSCOP MINERVA 2017: Anturajul vă împinge la cheltuieli. Se concretizează visurile pentru Peşti

Horoscop Minerva 2017 Pesti. Sociabilitatea acestor nativi va fi unul din cele mai bune argumente pentru a progresa in plan profesional. Vor detecta cu o precizie uluitoare intentiile celor care vor sa le bage bete in roate, lucru care ii va descumpani pe colegi si prieteni, care nu mai stiu ce sa creada, inducandu-le in acelasi timp, un soi de teama vis-a-vis de ei. 

Sunt favorizate in 2017 mai ales negocierile comerciale, vor trebui sa actioneze dupa un plan bine gandit, impartit in etape succesive, isi vor atinge scopurile tintit chiar daca de multe ori ceea ce fac pare pentru prieteni pierdere de timp. Pivotul actiunilor acestor nativi va fi anul acesta reprezentat de lucrurile simple, realitatea imediata si discutiile deschise, la obiect. 

Aceasta atitudine ii va face sa poata pastra echilibrul in situatiile mai delicate. Daca lucreaza in profesii care tin de cercetare sau de investigare, intuitia si flerul lor vor functiona ireprosabil, mai ales in toamna lui 2017, cand vor da dovada si de indrazneala si mai ales de faptul ca au mare incredere in instinctul lor. 

Horoscop Minerva 2017 Pesti. Securitatea materiala, inca de la inceputul anului, le va starni semne de ingrijorare, dar parerea mea este ca sunt prea prapastiosi, mai ales ca vor fi foarte mult timp pe drumuri si, normal, vor cheltui. Vor fi obligati sa gaseasca un echilibru intre ceea ce au si ceea ce doresc sa aiba. Marile proiecte care le vor monopoliza atentia vor tine de… casa, mobilier, alimentatie s.a. 

Vor face eforturi serioase ca sa faca economii, deoarece vor cauta aproape tot anul sa puna pe picioare proiecte de anvergura. Anturajul ii va impinge la unele cheltuieli care nu sunt intotdeauna judicioase, asa ca le-as sugera sa se gandeasca de doua ori inainte de a accepta anumite oferte sau… cereri. Noroc ca timpul este aliatul lor si nu ii va face sa intre in criza. 

Pe de alta parte, anul acesta sunt mai decisi ca niciodata sa faca ordine in viata lor, sa puna capat unor prietenii care nu duc niciunde, sa scape de prietenii care traiesc de pe urma lor, sa puna punct unui Trecut care nu se va mai intoarce.Vor simti nevoia sa iasa in evidenta si vor actiona cu rapiditate fata de cum le este obiceiul. Un asemenea elan energetic ii poate costa pe unii Pesti daca nu sunt atenti cum isi dozeaza fortele si daca nu vor stabili o ordine adecvata cu interesele lor. 

Previziuni generale Horoscop Minerva 2017 Pesti 

Cel mai util instrument pentru ei va fi lista de prioritati! Si daca tot au decis sa faca ordine in viata lor, sa fie atenti ca nu cumva sa taie de pe lista si relatiile de care au nevoie, pentru ca deciziile vor fi irevocabile si oricum, toate actiunile lor vor da impresia unui infantilism gratuit, dar este foarte greu sa patrunzi sufletul unor Pesti atunci cand isi pun ceva in minte. 

Dincolo de tendinta lor naturala de a idealiza o relatie sau o poveste de dragoste sta o mare capacitate de materializare si exprimare afectiva. 2017 va fi anul in care vor fi capabili sa-si concretizeze si cele mai intime visuri. Numai ca, asa cum ii cunoastem pe capriciosii Pesti, nu vor avea rabdare sa se detaseze si nu o sa faca niciodata altceva decat ceea ce stiu.

Citeşte mai multe pe revista Teo