Horoscop Minerva 2018: ce ne aduce Anul Câinelui de Pământ. Zodiac chinezesc 2018

Zodiac chinezesc 2018. Câinele este al unsprezecelea din animalele zodiacului. Potrivit unui mit, Împăratul de Jad a spus că ierarhia a fost decisă de ordinea în care au ajuns la petrecerea sa.

09 feb. 2018, 13:23
Horoscop Minerva 2018: ce ne aduce Anul Câinelui de Pământ. Zodiac chinezesc 2018

Zodiac chinezesc 2018. Maimuţa, Cocoșul și Câinele erau într-o altă țară, ajutând un zeu să învingă spiritele rele, dar pentru că au ajuns în acelaşi timp, Împăratul de Jad i-a trecut în ordinea în care l-au întâlnit pe zeul cel străin. Astfel, câinele a devenit al unsprezecelea animal zodiacal.

Câinele este, în acelaşi timp, asociat cu ramura pământ şi îi corespund orele 19 – 21. În termeni yin și yang, principiul feminin – principiul mascuin, câinele este yang, adică un principiu masculin.

În China modernă, este asociat în termeni populari cu câinii Wàng Cái, ceea ce semnifică bogăție prosperă și provine din sunetele lătratului acestora.

Cinstiți și loiali, câinii sunt cei mai adevărați prieteni și cei mai de încredere parteneri.
Anii Câinelui au mai fost: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Împreună cu Stema Celestă există un ciclu calendaristic de 60 de ani. Deși este asociat cu pământul, zodiacul, implicit semnele animale, parcurge și cele cinci elemente ale naturii.

Personalitate și caracteristici

Zodiac chinezesc 2018. Caracteristica cea mai definitorie a unui câine este loialitatea. Ei nu îşi vor abandona niciodată prietenii, familia sau munca. Sinceri, oneşti și drepţi, sunt populari în cercurile sociale.

Toată lumea are nevoie de un prieten câine pentru a se sfătui și ajuta. Sunt, de asemenea, buni pentru a-i ajuta pe alții să-și descopere și să-și repare obiceiurile proaste.

În ciuda modului în care acționează, ei se îngrijorează pentru orice, dar cu toate acestea, nu vor lăsa acest lucru să-i oprească. Odată ce au decis asupra a ceva, nimeni şi nimic nu-i poate întoarce din lor.

Câinele de Metal – 1910, 1970. Acești câini sunt tradiționali și atrăgători, au o înaltă consideraţie faţă de sine și nu le place să primească ajutor.

Dar le place să-i ajute pe alții, deși uneori provoacă probleme pentru ei înșiși. Dacă vor prelua poziția cuiva vor deschide o cale clară către succes.

Câinele de Apă – 1922, 1982. Acești câini sunt cei care planifică lucrurile şi calculează urmările. Ei se concentrează pe construirea unei baze solide pentru viitorul lor.

Dar, când se confruntă cu dificultăți, pot deveni foarte pesimiști. Muncesc din greu, dar ar trebui să îşi propună obiective mai mari pentru a-și folosi întregul potențial.

Câinele de Lemn – 1934, 1994. Acești câini sunt de încredere și politicoşi. Dacă li se dă ajutor, vor face tot ce pot pentru a răsplăti bunătatea.

Citeşte mai multe pe revista Teo