HOROSCOP MINERVA 2019. Ce zodie va fi vedeta anului, tot cosmosul lucrează pentru ea. Previziuni complete

HOROSCOP. Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre tendintețe astrale ale lui 2019 și ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în acest an.

07 ian. 2019, 08:48
HOROSCOP MINERVA 2019. Ce zodie va fi vedeta anului, tot cosmosul lucrează pentru ea. Previziuni complete

HOROSCOP BERBEC

Se deschide cu dorința de a lua viața în piept încă din primele zile, cu stările trec pe plan secund, martie și aprilie sunt speciale, iar cei ale căror zile de naștere se apropie de 21 martie și 19 aprilie să se aștepte la oportunități majore, fie la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Relațiile în general se vor îmbogăți și se vor extinde în viața lor în acest moment. Ca și anul trecut, 2019 vorbește despre depășirea obstacolelor, rezolvarea problemelor învățarea răbdării, o lecție foarte dificilă pentru acești nativi. Pentru că ei își doresc dacă se poate totul ieri. Până în martie, planeta Uranus este încă retrogradă în semnul lor, de aici foarte multă mobilitate, foarte multă energie, dar de la idee la fapt e un drum cam lung și nu prea ajung ei să materializeze tot ceea ce își doresc. Vor experimenta mari transformări spirituale, vor experimenta interesele pentru familie, probleme emoționale, prietenia, activități de grup.

HOROSCOP TAUR

Este anul în care trebuie să-și stabilească foarte bine un obiectiv personal, să ținească și să știe că ăla este obiectivul lor, că trebuie să-l urmeze. Se poate face acest lucru pe tot parcursul anului fără probleme. Este un an în care vor munci din greu, mai ales perioada mai-septembrie, vor depune cel mai mare efort profesional, dar și răsplata va fi pe măsură. Modificările în plan financiar le vor simți în aprilie și mai. În plan relațional, lucrați cel mai bine cu cei născuți în celelalte semne de Pământ, Capricorn și Fecioară. Cei născuți între 4-6 mai, 26-28 aprilie, ați putea considera acest an important pentru toate partneriatele de afaceri. Un an destul de bun pentru călătorii, pentru petreceri și activități. Se vor putea lăuda cu petrecerea timpului în aer liber. Cele mai importante domenii de interes vor fi intelectualitatea și cultivarea comunicării. 

HOROSCOP GEMENI

Mulți dintre acești nativi vor căuta un loc de muncă sau un nou loc de muncă, posibil să își dorească o schimbare de interes profesional și în funcție de momentul în care s-au născut, relațiile legate de acest sem vor determina acest lucru, în sensul că își vor găsi foarte repede sau vor umbla ce puțin în prima jumătate a anului să-și găsească un loc de muncă. Pentru alții, problema principală va ține de relații, se rup anumite lucruri, undeva pe la jumătatea anului, atenție din punct de vedere relațional. Călătoriile și relațiile cele mai bune vor avea loc undeva la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul anului. Unele probleme pe care le-au neglijat, în special din punct de vedere medical, dar și din punct de vedere familial, n-au plătit pensia alimentară la timp, vine ceva neplătit din urmă. Vor dori să nu fie deranjați de alții, dar e cam greu. Bugetul ar putea fi unul auster, ei sunt mai cheltuitori din fire, deci trebuie să fie foarte atenți anul acesta la ce vor face cu banii. Principala provocare a lui 2019 este echilibrarea vieții de familie, a vieții sentimentale și a carierei.

HOROSCOP RAC

Ar trebui să fie un an liniștit, un an în care practic ar trebui să se liniștească, efortul lor va fi multifuncțional sau la alt nivel, vor fi o adevărată forță, deși pentru familie, ei oricum sunt simbolul familiei. Ei își doresc familie și să stea în mijlocul familiei. Există un nivel de responsabilitate mai ridicat, față de cât este normal din cauza prezenței lui Saturn în Capricorn, vor fi mult mai conștienți de relațiile pe care trebuie să le păstreze. Poate simți până în martie, când Uranus va reveni în Taur să simtă un pic că parca viața îi dă deoparte. Nu-i dă deoparte, dar nu ei sunt eroii principali pe scena zodiacului. Anul acesta este un an în care ei trebuie să-și gestioneze cu foarte mare atenție atât resursele interioare, dar și cele exterioare care vin în sprijinul lui.

HOROSCOP LEU

Este un an în care ei fac bilanț, ce au realizat în ultimii cinci ani. S-ar putea trezi peste noate vedete. Chestia asta le place, numai că să aibă mare grijă că lecția asta a succesului nu durează mult și cine știe pe unde se trezesc. Primele trei luni, vor simți că banii trag la portofelul lor, un lucru foarte important pentru Leu, mai ales că ei dintre semnele zodiacale au un fler financiar ieșit din comun. Intuiesc, miros ce urmează să se întâmple. Dragostea și activitățile sociale au fost importante pentru ei în ultimul an, posbil foarte mulți dintre Lei să se fi despărțit anul trecut și anul acesta să suporte într-un fel sau altul rigorile legii. Decizia pe care o ia în instanță. Pluto a făcut un popas cam lung în casa  familiei și a copiilor. Ei bine, pleacă din casa a V-a, în casa VI, e foarte posibil ca Leii care și-au dorit foarte mult un copil, acum să aibă ocazia să-l facă. Cele mai importante domenii de interes: Cariera și finanțele vor funcționa la maxim.

HOROSCOP FECIOARA

Va fi vedeta anului. Au toate ingredientele cosmice ca să le iasă cărțile așa cum își doresc ei. Anul acesta, multe Fecioare se vor căsători, își găsesc partenerul ideal, multe își vor deschide propria afacere, își vor găsi tot așa parteneri, pot deveni părinți. Își doresc foarte mult. Pot să țină un regim, să-și schimbe modul de alimentație, pot să țină o dietă, un regim de viață cu ore fixe și să slăbească. Va fi un an al prosperității și al vieții trăită din plin. Cele mai importante domenii de interes în 2019 vor fi corpul, imaginea sa, și aspectul personal, dar și finanțele, după 3 decembrie când Jupiter va trece în Capricorn și care va dărâma și le va aduce ceea ce își doresc foarte mult. Este un an în care Fecioarele trebuie să învețe să se lase duse de val.

Mai multe detalii aici