Horoscop Minerva 21-27 mai 2017: Săptămână năucitoare pentru multe zodii. Previziuni complete

Horoscop Minerva săptămâna 21-27 mai 2017. Zodiile au parte de o serie de evenimente extrem de importante. Află ce se întâmplă cu Racii și Scorpionii.

19 mai 2017, 13:36
Horoscop Minerva 21-27 mai 2017: Săptămână năucitoare pentru multe zodii. Previziuni complete

BERBEC – Careul în T între conjuncția Pluto – Junona şi conjuncția Uranus – Venus şi Jupiter îi năucesc săptămâna aceasta.

TAUR – Careul în T dintre opoziţia Venus – Jupiter mediată de Pluto şi Junona, sugerează că unii doresc să se apuce de altceva sau vor să finalizeze nişte studii începute în urmă cu ceva ani.

GEMENI – Aici lucrurile se combină ceva mai armonios săptămâna aceata, pentru că intervine Găleata, modelul planetar despre care am vorbit şi altă dată, ca şi cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, să folosesc un eufemism, şi să realizeze că erau pe punctul să facă o mare prostie renunţând la o căsătorie sau la o relaţie în urma căreia se puteau alege şi cu ceva bani.

RAC – Fundalul este un Careu în T mediat de conjuncția Pluto – Junona în Casa parteneritelor și Venus opoziţie cu Jupiter şi Careul în T mediat de Chiron între opoziţia dintre Saturn şi Marte, am spune că este un decor sumbru, care nu anunţa nimic bun şi totuşi…au săptămna asta însă şi ajutoate.

LEU – Trigonul, în semne de Foc, dintre Saturn – Nodul Nord – Neptun și conjuncția Venus – Uranus cu Luna este menit să le mai lumineze viaţa acestor nativi din perspectivă sentimentală.

FECIOARĂ – Locajele se vor succeda cu intermitenţe în viața acestor nativi, pe deoparte stăpânul planetar este în Taur şi le ajută oarecum dar, pe de alta vor fi surprinşi de ceea ce li se impută pur şi simplu este ca şi cum ar rămâne fără replică în faţa cuiva.  

BALANȚĂ – Pe ici pe colo persistă unele temeri vis-a-vis de poziţia lor socială. Saturn şi Luna Neagră sunt în Casa comunicării, le sugerez să fie atenți la ce este în joc, ce se spune, pentru că au puterea şi tăria de a lua lucrurile pieptiş, să nu cedeze şantajului de nici un fel, nici celui sentimental şi nici celui profesional, mai ales pe 22 şi 23 mai. 

SCORPION – Greul devine din ce în ce mai greu pentru aceşti nativi, problemele cu legea şi cu banii, faptele de corupţie ies la iveală, iată ce face opoziţia Saturn și Marte pe axa Gemeni – Săgetător. CONTINUAREA AICI