Horoscop Minerva 22-28 ianuarie 2017: Casa Destinului, în pătrat cu Luna Neagră, ce se întâmplă cu fiecare zodie

Horoscop Minerva 22-28 ianuarie 2017. Horoscop Minerva 22-28 ianuarie 2017. Saptamana este marcata de Luna Noua care se formeaza in sectorul natal al zodiei Varsator. Astrologul Minerva a facut principalele previziuni ale urmatoarei perioade.

20 ian. 2017, 18:08

Horoscop Minerva 22-28 ianuarie 2017

Horoscop Minerva Berbec 22-28 ianuarie 2017. Duminica, 22 ianuarie, existenta lor este marcata de un triunghi minor particular intre Jupiter – Saturn – Uranus. 

Poate fi vorba despre o redescoperire de sine in dimensiunea divinitatii. Poate fi vorba despre o imperioasa nevoie interioara de a merge intr-un loc considerat sfant – un pelerinaj, o manastire, o biserica. Poate fi vorba de o intalnire de destin sau vestea ca vor fi parinti. Oricum, sunt posibile vesti care, intr-un fel sau altul, au legatura cu Dumnezeu si cu propria credinta.

Pe 23 si pe 24 ianuarie același trigon le poate aduce acestor nativi, brusc si pe negandite, oportunitatea de a porni ceva pe cont propriu. Atentie, nu inseamna ca musai acum o pornesc, nu, este vorba despre idee si despre planificarea ei, sa nu se repeada ca Berbecul cu capul inainte convinsi ca mama ce vor face ei, ca din start pornesc gresit. 

O afacere mai intai se gandeste, se face un plan de bataie si abia apoi pornesti la drum. As vrea sa nu uite ca pana pe 27 ianuarie se incheie ciclul retrogradarii mercuriene. Daca nu au grija ce vorbesc, altii le pot fura ideile sau pot pleca cu falimentul de mana din start. 

Pe 27 ianuarie conjunctia Mercur – Pluto le poate aduce nativelor Berbec vestea ca problemele de sanatate de care erau speriate nu sunt atat de grave si ca vor putea avea copilul pe care il doresc. Nu as spune ca Luna Noua, din 28 ianuarie, ii prinde in off side. As crede ca le aduce acea stare de excitabilitate mentala formulata prin ideea „trebuie sa fac ceva”. Le sugerez sa iasa, sa se plimbe, sa se destinda alaturi de persoana iubita sau cu prietenii, planul afectiv este foarte bine sustinut si daca cumva sunt singuri, ar putea avea surpriza sa intalneasca femeia visurilor lor, ca sa spun asa.

Casa Destinului, in patrat cu Luna Neagra

Profesional, carma destinului prin Casa muncii in patrat cu Luna Neagra le poate aduce un refuz legat de o marire de salariu, de o promovare sau de a sustine un proiect cu idei noi si sanatoase, fie tentația unui job mai bine platit care se dovedeste a fi un balon de sapun. 

Ca sanatate, problemele imunitare vor fi cele care le vor cam da saptamana peste cap. Poate fi vorba de raceli, pusee de febra mare, deranjamente stomacale insotite de urticarie sau chiar alergii. Varstnicii au probleme cu durerile de picioare si de articulatii. 

Horoscop Minerva Taur

Ar fi bine sa fie foarte atenti ce idei le vin, nu care cumva sa faca vreuna nefacuta. Sfatul meu este sa se consulte cu cineva. Apoi, un Careu in T cu focar Plutoar ar putea sa le cam dea viata peste cap timp de 2 zile, pe 24 si pe 25 ianuarie. Pare sa atinga sectorul financiar si social, ca si cum pierd un proiect la care au lucrat cateva luni si implicit banii pe care se bazau. Risca pierdea, din varii motive, independente de vointa lor, a unui sustinator care ar fi urmat sa le de o suma de bani. Sa aiba grija cum pun problema daca sunt in conflict cu vreo banca pentru niste sume restante.

Horoscop Minerva Gemeni

Pe 23 ianuarie, nativele Gemeni sunt sustinute in tot ceea ce inseamna drumuri scurte, la scoala, in interes de serviciu sau interese administrative. Multi nativi Gemeni se vor repezi la biserica. Vor dori sa vorbeasca cu un preot, vor dori comunicarea cu Dumnezeu. Vor intelege de ce si cele mai luminate minti au spus ca fara Dumnezeu nu se poate face nimic si acest lucru le este facilitat de Neptun in Casa credintei.

24 și 25 ianuarie le dau aripi acelor Gemeni care stiu sa vorbeasca, care au putere de convingere sa obtina sustinere financiara si morala pentru ceea ce vor sa faca, mai mult, chiar au energia sa puna in practica ceea ce vor.

Horoscop Minerva Rac

Axa nodurilor lunare pe de o parte si patratul dintre Pluto, Uranus și Pluto, Jupiter sugereaza ca ceea ce hotarasc acesti nativi este definitiv si irevocabil, este legat de starea familiei si parea mea este ca vorbim despre o separare, un divort.

Pe 23 ianuarie, cu incredere in sine si stapane pe situatie, nativele Rac se elibereaza de ceva cu care nu mai armonizeza, cu situatii la care nu se mai pot acorda, de stari de neliniste care le-au epuizat, le-au pus capac, cu alte cuvinte.

Interesant este ca foarte greu acesti nativi renunta la ideea de familie si de cuplu, dar atunci cand o fac, o fac. Prinse intre familie si propria exprimare, aleg ceea ce cred ca este mai bun pentru copii.

Citeşte mai multe pe huff.ro