Horoscop Minerva 23-29 iulie 2017: Suişuri, coborâşuri şi o nouă relaţie. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal MINERVA 23-29 iulie 2017. Vezi mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie!    

21 iul. 2017, 12:59
Horoscop Minerva 23-29 iulie 2017: Suişuri, coborâşuri şi o nouă relaţie. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC – O săptămână caracterizată de intuiție și de inteligență, atuurile lor pe parcursul întregii perioade.

TAUR – Vor simți nevoia să dea telefoane. Își vor apela prietenii, rudele, vor sporovăi vrute și nevrute încât unii colegi de muncă, de exemplu, vor fi surprinși de locvacitatea lor.

GEMENI – Ei încă de la început de săptămână vor avea blocaje, cel puțin până pe 25 iulie, dar din fiecare problemă învăța câte ceva, lucru surprinzător deoarece ei nu sunt prea atenți la asemenea detalii, iau lucrurile așa cum sunt, nu caută să vadă ce se ascunde în spatele lucrurilor.

RAC – Și ei încep săptămâna debordând de energie. Să nu îi surprindă mai ales că vorbim de și despre o energie mentală neobișnuită, asta e bine pentru că mobilitatea de idei poate duce la lucruri extraordinare.

LEU – I-aș sfătui să evite graba indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la început de săptămână.

FECIOARĂ – Nu mai simte nevoia să critice înainte de a avea dovada că știe ce spune atunci când deschide gura. Pe 24 şi 25 iulie sunt gata de orice – călătorii, experiențe noi, prietenii noi.

BALANȚĂ – Săptămana aceasta nativii Balanță sunt adesea prinși între suișuri și coborâșuri, intrări și ieșiri și rutina în care sunt literalmente prinși și uită cum este să simți miresmele naturii.

Horoscop integral Minerva 

ALEGE ZODIA: BERBECTAURGEMENIRAC, LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI