Horoscop Minerva 24 – 30 iunie 2018: Venus în Casa comunicării, dar Neptun este retrograd. Previziuni complete pentru fiecare, zodie

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018. Se anunță o săptămână cu evenimente importante pentru zodii. Citește horoscopul pentru zodia ta.

23 iun. 2018, 08:12
Horoscop Minerva 24 – 30 iunie 2018: Venus în Casa comunicării, dar Neptun este retrograd. Previziuni complete pentru fiecare, zodie

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018
BERBEC. Începeți săptămâna cu un spirit jucăuş și pus pe şotii, pe măsură ce Mercur se îndreaptă se apropie de conjuncţia cu Venus şi de trigonul cu jovialul Jupiter. Venus în opoziţie cu Marte și cu Mercur în opoziţie cu înverșunatul Pluto, aduc o mulțime de oportunităţi pentru a discuta, pentru a demara o afacere, și de a face conexiuni noi și profitabile. 

TAUR. Încrede-te în intuiția ta când este vorba despre prieteni și colegi. O idee sau o direcție nouă care te inspiră ar putea spori starea ta de spirit. Universul sugerează că trebuie să fii îndrăzneț și să nu eziţi să încerci ceva diferit. Ai putea descoperi acel noroc sau bunătate de care au nevoie şi ceilalţi, dar nu au curajul care trebuie, aşa cum ai tu. 

GEMENI. Venus în Casa comunicării, prinsă într-un pătrat cu Jupiter, ar putea să îţi stârnească interesul de a ieși și de a face ceva diferit de tot ce ai făcut până acum. Este o săptămână bună pentru acţiune, mai ales dacă eşti dispus să îţi faci un nou cerc de prieteni. 

RAC. Etericul Neptun luni, 25 iunie, intră în retrogradare, iar această fază ar putea să coincidă cu anumite lucruri pe care doreşti să le faci, convins că vor fi o reuşită, dar cum nu vor fi confirmate în săptămânile următoare s-ar putea să-ți dai seama că te-ai înșelat din anumite puncte de vedere. Odată ce ai înţeles despre ce este vorba, ar fi înțelept să faci ceva în legătură cu aceasta. 

LEU. Poate că te simți mai conectat la sentimentele tale marți, 19 iunie, când te gândești la sectorul tău spiritual. Expresiva prezență a lui Mercur aici te poate încuraja să explorezi emoțiile care bolborosesc de ceva timp. Lucrând prin ele, te-ai simți mult mai bine cu tine. 

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI