Horoscop Minerva 25 – 31 martie 2018: pentru unii, lucrurile merg ca pe roate, pentru alţii…PREVIZIUNILE SĂPTĂMÂNII

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află ce surprize îți pregătesc astrele în funcței de semnzul zodiacal sub care te-ai născut.

23 mart. 2018, 15:35
Horoscop Minerva 25 – 31 martie 2018: pentru unii, lucrurile merg ca pe roate, pentru alţii…PREVIZIUNILE SĂPTĂMÂNII

BERBEC. Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care tocmai a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile s-ar putea să se tensioneze la locul de muncă pentru femei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac. Revelaţii neaşteptate legate de carieră, şefi, oameni în care aveau încredere sau care le-au marcat într-un fel evoluţia profesională şi cu o detaşare interioară, de neaşteptat la ei, vor tăia asemenea unui laser toate excrescenţele care le-au căpuşat viaţa în ultimele luni.

TAUR. Atmosfera generală este bună, dar din pripeală se pot face greşeli care vor repercuta mai ales asupra relaţiei. Atenţie la zilele de 28 şi 29 martie! La ei continuă relaxarea pe toate planurile, tensiunea dispare ca prin farmec, revine încrederea în sine, dorinţa de a schimba ceva în viaţa lor, speranţa, încep să-şi facă planuri, să viseze, au învăţat ceva elementar despre ei înşişi ceea ce le deschide drum nou.

GEMENI. Și pentru aceşti nativi se menţine la cote înalte sensibilitatea, cu un marcaj puternic pe casă de creativitate, dar, în acelaşi timp, sporeşte şi instabilitatea afectivă şi cea financiară, ca şi cum un prestidigitator a scos pentru ei din pălărie, cartea păguboasă. Dacă în plan social treaba merge de minune, nu aş spune că se întâmplă acest lucru şi în plan personal, pe de o parte, pe de alta ar trebui să fie niţel atenţi la capitolul sănătate în sensul de a avea grijă pe unde pun piciorul, nu cumva să facă vreuna nefăcută. Poate singurul segment în care nu cred să se producă mari schimbări, rămâne cel al profesiei.

RAC. Pentru aceşti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singurul lucru pe care nu îl pricep este de ce nu au încredere în ei?! În special cei tineri, nu doar că nu comunică sau dacă o fac, o fac aiurea, dar se încrâncenează în nişte idei, utopii şi filozofie de viaţă de împrumut care în loc să îi ajute, le face numai deservicii. Nu putem avea cât ne dorim, dar ne putem face viaţa mai bună din cât avem! Cei mai afectaţi par tinerii şi adolescenţii!

LEU. Se relaxează şi aceşti nativi, se liniştesc, se calmează, aderă la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia şi decid să petreacă cât mai mult timp alături de aceasta. Poate că aici concură şi relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relaţiile cu colegii, cu şefii sau cu subordonaţii, au intrat în normalitate şi simt că pot să se desprindă de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat. Sunt primele efecte care se resimt de pe urma crucii cardinale care este pe cale de disoluţie, dar să nu ne bucurăm încă.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANTASCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI.