Horoscop Minerva 25 februarie – 3 martie 2018: Începutul unei perioade bune. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva 25 februarie - 3 martie 2018. E o săptămână bună în linii mari. Astrologul Minerva are vești pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele în perioada 25 februarie – 3 martie 2018!    

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 16:04
Horoscop Minerva 25 februarie – 3 martie 2018: Începutul unei perioade bune. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

BERBEC: Este începutul unei perioade de succes care va dura până la jumătatea lui martie! Oamenii vor fi mai atrași de ei, dar ar putea să se apropie de ei pentru bani sau succes.

Să fie atenți la ce lasă în urmă, deoarece se află într-o poziție destul de ciudată. 

TAUR: Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale! Pe 25 februarie, luna va fi în emisfera sudică și va străbate acest interval până pe 2 martie. 

GEMENI: S-ar putea să reia contactul cu vechii prieteni, să îşi facă alţii noi și să îşi dezvolte toate relațiile sociale. Chiar dacă este minunat să fie independenți, această poziţie a lui Venus îi va face să simtă şi aprecierile celor din jurul lor. 

RAC: Vor fi foarte mulțumiți făcând treburile casei, ocupându-se de curățenie și de organizare. Venus maximizează plăcerea și reduce conflictul, făcând orice lucru pe care trebuie să îl facă, destul de ușor. Perioada este bună pentru a-și reproiecta interiorul casei! 

LEU: Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut. 

FECIOARĂ: Ar putea fi înclinaţi spre un stil de viață mai confortabil, punând accent pe starea de acasă, caldă și confortabilă.

Apasă pe zodia ta pentru a-ți citi horoscopul integral: BERBEC, TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI