Horoscop Minerva pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie: Vin zile de FOC pentru zodii

Minerva, astrologul Revista Teo, a realizat in EXCLUSIVITATE horoscopul saptamanal pentru perioada 26 noiembrie – 2decembrie, iar majoritatea zodiilor au câteva zile de foc în săptămâna ce urmează.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 07:53
Horoscop Minerva pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie: Vin zile de FOC pentru zodii

Berbec

Aş spune că se păstrează nota degajată şi atmosfera săptămânii care a trecut cu observaţia că totuşi spre sfârşitul săptămânii, lucrurile se tensionează la locul de muncă pentru nativele zodiei, aşa că le sugerez atenţie mare la ce spun şi ce fac.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Află care sunt previziunile toamnei pentru fiecare zodie în parte VIDEO

Taur

Foarte energici aceşti nativi în săptămâna care urmează şi tocmai pentru că debordează de energie să fie atenţi nu cumva să calce în străchini şi să strice ce era mai frumos! Se pare că în această săptămână talentele sale native, care se manifestă prin creativitate – poate fi şi artistică, îi pot propulsa în lumina reflectoarelor pe 28 și pe 29 noiembrie cu şanse serioase de succes, şi mai repede decât cred vor trebui să vorbească despre asta, undeva pe 2 decembrie.

Gemeni

Se menţine la cote înalte sensibilitatea, cu un marcaj puternic pe casa de creativitate dar, în acelaşi timp, sporeşte şi instabilitatea afectivă şi cea financiară, ca şi cum un prestidigitator a scos pentru ei din pălărie, cartea păguboasă. Poate singurul segment în care nu cred să se producă mari schimbări, rămâne cel al profesiei.

Citeşte şi HOROSCOP DECEMBRIE MARIANA COJOCARU: Schimbări astrale majore, ce zodie este preferata lui Moş Crăciun VIDEO

Rac

Pentru aceşti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singurul lucru pe care nu îl pricep este de ce nu au încredere în ei?! În special cei tineri, nu doar că nu comunică sau dacă o fac, o fac aiurea, dar se încrâncenează în nişte idei, utopii şi filozofie de viaţă de împrumut care în loc să îi ajute le face numai deservicii.

Citeşte şi Horoscop: Nativii din zodiac care vor forma cuplul anului 2018

Leu

Se relaxează şi aceşti nativi, se liniştesc, se calmează, aderă la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia şi decid să petreacă cât mai mult timp alături de aceasta. Poate că aici concură şi relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relaţiile cu colegii, cu şefii sau cu subordonaţii, au intrat în normalitate şi simt că pot să se desprindă de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat.

Citeşte continuarea pe TeoTrandafir.com