Horoscop Minerva 28 august – 3 septembrie

Minerva vă prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 28 august - 3 septembrie 2016.

27 aug. 2016, 10:37
Horoscop Minerva 28 august – 3 septembrie

Berbec – un Careu in T intre conjunctia Marte Saturn si conjunctiile Soare – Nodul Nord si Nodul Sud – Chiron apoi patratul dintre Uranus si Pluto ii naucesc saptamana aceasta. Pe deoparte, este vizata axa de boala dar si a dusmaniilor, a accidentelor grele cu repercusiuni greu de apreciat si ma refer acum la accidentele legate de apa, fateta care reflecta relatiile cu sine ale nativilor Berbec.

Pe de alta parte, natura simptomelor care revin pe nepusa masa, atentie, aici intervine si quadrupla Jupiter – Mercur – Venus – Partea Norocului din Casa a 6-a a bolilor acute si care aduce in atentie unele probleme de sanatate de care au crezut ca au scapat.

Plus eclipsa care va fi pe 1 septembrie si care isi face deja simtite influxurile cu o adevarata cohorta afectiva si emotionala, stari sufletesti ciudate, agitatie, o explozie de agresivitate, stari care nu ii prea caracterizeaza pe Berbeci si acest lucru ii poate face irascibili, nervosi si asta pentru ca nu inteleg ce li se intampla.

Apoi, dupa 1 septembrie, problemele se vor muta pe axa credintei, a strainatatii si a comunicarii. Revenind la patratul dintre Pluto si Uranus de care vorbeam, o componenta interesata in tot acest dans cosmic este profesia si cariera. Sau unele decizii care vizeaza familia, schimbarile pe care trebuie sa le faca acesti nativi daca vor sa evolueze si sa mearga mai departe sau daca sunt prea comozi, ceea ce nu prea cred, sa ramana blocati intr-o dimeniune materiala care ii va izola de acea lume inefabila a invizibilului care face posibila comunicarea interdimensionala.

Uranus este pentru unii inca in Casa Dusmnilor si a lucrurilor nestiute, pentru altii in Casa Personalitatii si avertizeaza in ce priveste existenta unor dusmani ascunsi, rai, inflexibili. De aici, pentru unii Berbeci apar problemele cu legea, cu institutiile statului abilitate sa aplice legea, cu dosare incalcite care ii pot duce dupa gratii. Perioada despre care vorbesc este 29 august – 2 septembrie, adica toata saptamana.

Un blocaj serios de pe axa banilor a fost indepartat de Luna Neagra si imi este clar ca este vorba despre bani, bani multi, de acuzatii de frauda si de imposibilitaea de justificare a unor sume, atentie mare. Luna Neagra i scapa acum sa nu mai repete greseala in viitor. Totusi, cei tineri au posibilitatea sa-si arate afectiunea fata de persoanele la care tin, fie ca este vorba despre familie, fie de o persoana anume.

Profesional, lucrurile sunt cu dus intors asa ca i-as sfatui sa incerce sa nu intre saptamana aceasta in nicio combinatie, sa stea departe de orice conflict si sa-si vada de ale lor, in special femeile – 31 august, 1 si 2 septembrie.

Financiar, excluzand cele spuse mai sus, nu ar trebui sa fie probleme, dimpotriva, as spune ca sunt cu toate platile la zi. Ca sanatate, s-ar putea ca nativii maturi sau aflati la trecerea dintre maturitate si senectute sa ajunga in ipostaza de pacienti cardio. Poate nu ar fi atat de grav, dar s-ar putea sa se puna problema unei interventii chirurgicale pe cord, iar daca asa stau lucrurile le-as sugera sa planifice interventia undeva dupa 15 octombrie.

Taur – Careul in T de care vorbeam la vecinii lor Berbeci, se muta pentru acesti nativi pe axa financiara – unii doresc sa se apuce de altceva sau vor sa finalizeze niste studii incepute in urma cu ceva ani si sa constate ca trebuie sa o ia de la inceput pentru ca decorul s-a schimbat, lucrurile au evoluat.

Vor avea nevoie de rabdare si asta au din plin, dar si de vointa de a incepe si a finaliza; eclipsa de soare si intrarea lui Mercur ii va surpinde pe axa sociala, implica atat familia cat si iubirea, mediul social in care evolueaza, cu accent pe prieteni.

Posibil ca Mercur retrograd sa ii lamureasca vis-a-vis de oamenii in care aveau incredere, sa vada ca au fost inselati si sa nu mai accepte asta, sa doreasca sa puna punct unei casatorii care nu a mers niciodata, sa faca curat in interiorul lor ca odata cu revenirea in mers normal a acestui astru sa renasca efectiv din propria cenusa.

Pe de alta parte, isi vor epura cercul de prieteni, va realiza ca de fapt doar el a fost cel care a dat ori de cate ori i se solicita ajutorul si concluzioneaza ca de asemenea prieteni mai bine lipsa, undeva pe 29 – 30 august si 2 septembrie.

De asemenea, tensiunea dintre conjunctia Marte – Saturn si axa Nodurilor Lunare se muta pe copii, pe iubire, pe relatiile sentimentale. Acum pot reevalua esafodajul pe care s-a construit relatia lor, cu Saturn in Casa intimitatii dar si a finantelor, incep sa se intrebe pe ce se s-a cladit relatia, de ce nu a avut niciodata sentimentul de implinire prin relatie.

Ba mai mult, ajung sa se intrebe, acolo unde exista si copii, daca copilul pe care il considera al lor si este al lor. O zi de cumpana se anunta 2 septembie.

Conjunctia Marte – Saturn in patrat cu Soarele poate sugera violenta fizica dar mai de graba eu cred ca este vorba despre o schimbare de optica vizand ideea de relatie si conceptul de familie. Despre faptul ca inteleg anumite implicatii sociale ale acesteia dar vorba apostolului Pavel, acolo unde dragoste nu e, nimic nu e.

Grija la zilele de 1 si 2 septembrie. Venus Mercur si Jupiter par sa arunce o umbra asupra ideii de investitii bine gandite, asupra ideii de distractie si de acceptare ca lucruruile sunt cum sunt ca au o anume predestinare. Cu alte cuvinte, sa isi accepte si conditia si pozitia in iubire. Cred ca o zi revelatoare ar putea fi 1 setembrie.

Financiar, nu ar trebui sa fie probleme, asta in eventualitatea ca unul dintre copii sau chiar ei insisi nu vor suferi mici accidente casnice care sa solicite cheltuieli de tratament si aici le sugerez doamnelor sa fie atente cum manipuleaza oala cu apa fiarta, sa nu se arda cu ulei incis s.a. Zile incinse, la propriu, sfarsitul de sptamana.

Sanatatea lor are legatura cu mancatul, gurmanzi fiind sa nu faca vreuna nefacuta si sa ajunga la spital cu indigestii, mai ales in preajma eclipsei de soare si apropo, crizele de fiere se mai fac si pe fond nervos, deci atentie.

Gemeni – Lucrurile se combina ceva mai armonios pentru ca intervine si un dreptunghi mistic ca si cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, sa folosesc un eufemism, si sa realizeze ca erau pe punctul sa faca o mare prostie renuntand la o casatorie sau la o relatie in urma careia se puteau alege si cu ceva bani.

Totusi, in perioada 29 – 31 august, in cuplurile mature adie a controverse, a discutii in contradictorii si cum Gemenilor nu le place sa se certe, vor abandona cursa si vor trage usa dupa ei. Eu le-as sugera sa se mai gandeasca, sa iasa, sa se calmeze si sa se intoarca.

Problema este ca Jupiter din Casa familiei face parte dintr-o tripla conjunctie alaturi de Venus si Mercur, acesta din urma retrograd deja, ceea ce ar putea aduce inca o serie de blocaje la nivel de comunicare nu doar cu partenerul de viata si cu copiii ci si cu prietenii.

Vor trebui sa-si schimbe optica vis-a-vis de bani, la ei se aplica invers axioma, banul este facut sa circule nu doar mijloc de acumlare. Ei bine, ei trebuie sa priceapa ca banul este facut sa fie si acumulat, nu doar cheltuit.

Pe de alta parte, sa fie atenti pentru ca daca divorteaza se va pune problema castigurilor aduse in familie si partenerul de viata ar putea aduce dovezi ca a castigat mai mult decat ei.

Se pastreaza imaginea coerenta si sustinuta profesional, doar ca acum, le-as propune sa ramana la faza de conceptie, sa puna pe hartie ideile pe care le au, sa le gandeasca, sa le suceasca pe toate partie, dar sa nu treaca la actiune, cum le-am spus si saptamana trecuta, stapanul semnului lor este retrograd. Vor sa puna in aplicare ideile pe care le au sa astepte si sa o faca dupa 20 septembrie.

Financiar, par sa se complice lucrurile. Chiar daca au parte de un partaj anevoios, se vad in situatia de a returna un imprumut vechi sau pur si simplu vor trebui sa justifice in fata autoritatilor sume de bani, versatilitatea lor este proverbiala cand ne gandim modul de a castiga bani si uneori, Gemenii mai calca si in strachini, mai sar parleazul si in gradina ilegalitatilor. Toate acestea pot iesi la iveala si Doamne fereste pot ajunge in alta parte. Atentie la zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie.

Saptamana aceasta probleme va ridica axa pancreatica, modul lor de alimentatie care nu este chiar unul sanatos, mai ales ca le plac snacks-urile, sa fie atenti nu cumva sa faca vreo pancreatita acuta, forma cea mai grava, sau o diskinezie biliara care sa ii tina cateva zile sub observatie.

Rac – Fundalul este un Careu in T mediat de conjunctia Marte Saturn in Casa Comunicarii si axa Nodurilor Lunare, Nodul Nod conjunct cu Soarele, Nodul Sud conjunct cu Neptun. Am spune ca este un decor sumbru, care nu anunta nimic bun si totusi…acesti nativi au saptamna aceasta nu mai putin de 4 configuratii menite sa le aline problemele.

Intai si intai, trigonul Conjunctia Marte Saturn cu Luna din 30 august care ii energizeaza, le da nu doar puterea sa lupte ci, culmea, sa si castige. Trigonul dintre Luna Neagra si conjunctia Nodul Sud Neptun care, pe langa iubire este menit sa le exalte imaginatia si creativitatea, este un aspect excelent pentru creatorii din toate domeniile de creatie de la literatura SF si arta, cinematografie, arhitectura si desingn. O zi excelenta este 1 dar si 2 septembrie.

Trigonul minor dintre Pluto, Luna Neagra si conjunctia Nodul Nord Soare pare sa fie menit sa-i faca pe cei care isi tin lucrurile neterminate in sertar, sa le finalizeze. Totusi pare ca au de invatat si o lectie neasteptata legata de bani – fie i se plateste cu aceeasi moneda pentru ceva care este posibil sa fi si uitat, fie isi fac iluzii legate de o suma de bani, fie dau imprumut niste bani cuiva apropiat din familie si vor trebui sa-si ia adio de la ei pentru ca nu ii vor mai vedea inapoi. Atentie si la Uranusul buclucas in patrat cu Pluto.

In plan relational, le-as sugera Racilor ca pe 31 aug, 1,2 septembrie sa nu cumva sa decida sa se desparta pentru ca va fi greseala vietii lor. Sau, sa fie atenti ce spun intr-un anumit context pentru ca daca Mercur retrograd ii favorizeaza ca si creativitate, ca oralitate clar ii aduce in inferioritate. E drept ca Pluto este in Casa Familiei si as traduce aspectul prin: in sfarsit, in unele familii vine copilul mult asteptat, un copil dorit si pentru care s-a dus o lupta acerba prin cabinetele medicale.

Posibil ca la nivel mundam, un nativ Rac sa faca sau sa puna la punct o tehnica revolutionara in ceea ce priveste conceptia, nasterea de copii. Toata saptamana este benefica.

Pe de alta parte insa, le sugerez Racilor sa fie atenti la sensibilitatile fiziologice care tin de tractul uro – genital si daca simt vreun neajuns, cat de mic, la acest nivel, sa mearga urgent la medic. Pe de alta parte, le da nativilor Rac si o foarte mare incredere in fortele proprii si o mare putere de a lupta pe deoparte cu prejudecatile, in special pe 2 si 3 septembrie.

Leu – Trigoanele Luna Neagra – conjunctia Nodul Sud – Neptun si conjunctia Saturn – Marte cu Luna, din 30 august, este menit sa le mai lumineze viata acestor nativi din perspectiva sentimentala, siii…caci exista si un mare si, le poate aduce certitudinea stabilitatii contractuale pentru o lunga perioada de timp.

Ba mai mult, pot fi beneficiarii unei mosteniri neasteptate, venite parca asa pe cai oculte dar care de fapt este rodul unui lung proces de gandire. Fie a unui unchi, fratele mamei sau a tatalui care nu are copii, fie a unui parinte care i-a abandonat in tinerete copilul si acum simte nevoia ca printr-un act revansard sa le ofere acestora ceea ce le-a lipsit o lunga perioada de timp.

Soarele impreuna cu Marte si Jupiter mai degraba ii agita decat sa ii linistesca asa ca sunt tot pe drumuri – la parinti, delegatii, unii – concedii pe patru roti. Altora le aduce perspectiva propriei schimbari, le va trezi instinctul de pradator si vor dori sa arate asta prin deciziile pe care le iau.

De asemenea, le-as sugera ceva mai multa atentie la relatiile cu institutiile statului deoarece de acolo poate sari iepurele cand nici nu se asteapta pe 1 si 2 septembrie.

Ziua de 30 august le poate aduce oportunitati nesperate dar din pacate nu vor stii ce sa aleaga si vor pierde trenul!

Ziua de 1 septembrie cu eclipsa inelara de soare si cu retrogradarea lui Mercur, la pachet, le poate aduce o imbunatatire a starii sociale, prin decizia de a mai da o sansa mariajului. Si bine fac, dar as crede ca mai degraba vor avea revelatia, deloc mistica, a unei realitati.

Dincolo de realitatea obiectiva si instinctul de care aminteam, ii va indruma pe calea Cunosterii altfel decat au fost obisnuiti pana acum – vor urma cursuri intense de dezvoltare personala, de autocunoastere sau de terapii alternative care vor starni in ei dorinta de a ajuta.

In sfirsit, trigonul Uranus – Marte din 3 septembrie le va aduce nu doar energia de a urma firescul evolutiei spirituale, ci si dorinta de a crede in Dumnezeu deoarece vor fi surpinsi sa constate ca, de fapt, ei nu il percep pe Dumnezeu decat unilateral si acceseaza butoanele credintei doar cand este la greu.

Acum insa, comunicarea pe care a ignorat-o amar de vreme, se reinnoada si Leii vor constata surprinsi ca noua Dimensiune care li se descopera este calea pe care o au de urmat.

Si aceste stari vor repercuta benefic atat in plan personal si profesional dar chiar si in plan financiar, ba mai mult, vor constata cu stupoare ca manifestarile unor suferinte fizice pe care nici un medicament nu le poate trate se vor amelioara ca manifestare.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com