Horoscop Minerva 31 iulie- 6 august 2016. Uranus retrograd aduce schimbări imprevizibile

HOROSCOP MINERVA 31 IULIE – 6 AUGUST 2016. Uranus retrograd ne aduce în atenţie schimbările imprevizibile din trecut, ele trebuie re-analizate, au fost eliberatoare aşa cum am sperat, au nevoie de unele corecturi sau trebuie făcută o nouă schimbare, tot ce nu este în acord cu sinele nostru autentic, va suferi din nou o modificare.

30 iul. 2016, 11:05
Horoscop Minerva 31 iulie- 6 august 2016. Uranus retrograd aduce schimbări imprevizibile

Uranus retrograd in Berbec ne indeamna sa ne eliberam sufletul, sa trezim acea parte unica din noi care sa revolutioneze viata noastra. Iar patratul cu Pluto nu face decat sa ne duca, pe cine trebuie, spre aceste constientizari.

Leu – chiar daca stresul de pe semnul lor s-a risipit, Mercur a intrat în Fecioara, adica în domiciliu si mintea lor se va replia pe pozitie analitica, mai sunt unele urme pe care trebuie sa le stearga, ca sa spun asa. Trigoanele Venus – Uranus, Mercxur – Uranus, Nodul Nord – Pluto, Jupiter – Pluto, dintre Marte si Chiron, apoi trigonul minor de marti 2 august, sugereaza depasirea unui moment de criza legat de afaceri, de studii, de munca în strainatate, de boala chiar.

Agitatie mare pe toate fronturile, evenimentele vin în cascada numai bine sa le scoata în evidenta energia si priceperea într-ale organizarii si finalizarii, în timp record a unor probleme care stagneaza de prea multa vreme. Jupiter în Fecioara le-a dat înca o doza de energie de care tocmai aveau nevoie. Pe de alta parte, cu un gest regal, tipic semnului, îsi vor dovedi atasamentul pentru familie, dar mai ales disponibilitatea pentru iubire.
Partea frumoasa este ca desi au o saptamana încarcata, au parte si de iubire si de întelegere si de sprijin.

De comun acord fac ce-si doresc din partener, mai ales ca îsi doresc sa schimbe locatia si îi vor convinge ca ideea lor este excelenta. si asa si este pentru ca partenerii lor se vor arata extrem de încantati si de maguliti ca li s-a cerut parea. Zile benefice 2, 3, si 5 august. Leii maturi se sprijina unul pe celalalt, în special în acele cupluri în care unul dintre parteneri este suferind. Au zile bune pe 4 si 5 august în care pot rezolva o serie de probleme care tin de sanatate.

Foarte buna sustinere pe parte profesionala cu conditia sa fie atenti la amanunte, pentru ca se discuta contracte, se discuta proiecte, au preznta de spirit si idei, singurul lucru la care trebuie sa fie atenti, sunt amanuntele pentru ca sunt repuse pe tapet lucruri din trecut care se cereau de ceva vreme solutionate. Zile în care vor trebui sa fie atenti – 5 si 6 august.

Vor fi supusi unor teste pe care nu au voie sa le trateze cu superficialitate. Maturii nu ar trebui sa-si faca probleme pentru locul de munca, cat ar trebui sa se concentreze pe gasirea de solutii ca sa nu dea oameni afara daca au pozitie de conducere, mai ales pe 4 si 5 august. As spune ca pentru ei este foarte bine sustinut segmentul privat, propria afacere.

Ca sanatate ramane foarte sensibila axa cardiaca, schimbarile frecvente si bruste de vreme lovesc mai ales acolo unde sunt tulburari de natura sanguina si cardiaca, deci odihna si relaxare.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com