HOROSCOP Minerva 6-12 mai 2018: Mişcările planetelor anunţă schimbări importante pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018. E o săptămână în care vom vedea efectele mișcărilor planetare pe care le fac Venus și Marte.

04 mai 2018, 14:36
HOROSCOP Minerva 6-12 mai 2018: Mişcările planetelor anunţă schimbări importante pentru toate zodiile

BERBEC: Miercuri, 9 mai ai putea să intri în contradicție cu cineva, și este posibil să faci un mic compromis pentru a progresa. În cele din urmă, duminică ești încurajat să te plimbi chiar dacă o alegere mai bună ar putea fi un masaj sau mersul la spa. Sentimental este un moment interesant deoarece sunt multe promisiuni și niciodată nu știi pe cine te întâlnești.

TAUR: Dacă cineva vrea să ți se alăture, ar putea fi un lucru bun deoarece el sau ea ar putea avea gândi și pentru tine la un momentdat. În timp ce te încurajează, ar putea discuta și despre lucrurile în perspectivă, astfel încât să te poți relaxa și să vezi imaginea în ansamblu. 

GEMENI: Cu Marte conjunct cu Pluto din zilele următoare și ambele curtând un Jupiter expansiv, gândurile despre cum ai putea beneficia de pe urma lor ar putea să-ți umple mintea și îți sporească dorința de a le pune în practică.

RAC: Menține comunicarea la cote înalte, deoarece acest lucru este de neprețuit în eliminarea oricăror dificultăți și pentru a permite ca evenimentele să se desfășoare într-un ritm controlat.

LEU: Dacă ai norocul de a ţi se oferi o prezentare sau de a discuta informal despre o mutare, mergi pentru că s-ar putea să ţi se mărească perspectiva asupra a ceea ce vrei să faci. Realitatea acestor lucruri este că va fi nevoie de mai mult efort

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI