Horoscop Minerva 8-14 octombrie 2017: Când este punctul culminant pentru zodia ta. Previziuni complete

Horoscop Minerva 8-14 octombrie 2017. Multe zodii vor avea parte de schimbări, altele se vor confrunta cu traumele din trecut. Citește horoscopul pentru zodia ta!

05 oct. 2017, 08:24
Horoscop Minerva 8-14 octombrie 2017: Când este punctul culminant pentru zodia ta. Previziuni complete

Berbec – În această săptămână Berbecii vor avea nevoie de calm și de judecată. În caz contrar, ar trebui să se pregătească să ajungă în lumina reflectoarelor sau să fie, pur și simplu, catapultați într-o poziție de conducere. 

Taur – Acești nativi trebuie să se pregătească pentru o schimbare. Este posibil să nu își dorească să iasă din zona lor de confort, dar să fie obligați să o facă chiar dacă cu prudență. Tema de a nu greși ar putea fi o capcană. Mai bine un pas viguros și sigur! 

Gemeni – Foarte activă pentru acești nativi este Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse, a secretelor și a bolilor neștiute, unde se află năbădăiosul Uranus, în opoziție cu Jupiter din Casa a 6-a casa muncii în colectiv, a noii tehnologii aplicate, a rutinei cotidiene și a bolilor acute.

Rac – Gata sau nu, acești nativi trebuie să lucreze efectiv, deoarece Uranus din Berbec îi provoacă să schimbe jocul și din colțul lor să nu mai privească pasiv la ceea ce se întâmplă, mai ales când carieră lor primește o lovitură neașteptată, ca urmare a opoziției cu Jupiter. O săptămână în care trebuie să fie foarte atenți.

Leu – Acești nativi, chiar dacă gândesc lucrurile la nivel personal, cu siguranță acționează la nivel global! Revoluționarul Uranus, își pregătește trecerea în semnul Taurului, în Casa Carierei, devine energic și îl capacitează și pe expansivul Jupiter aflat în Casa familiei, intrat deja în semnul Scorpionului. Pentru Leii care și-au îndreptat atenția asupra dominației mondiale sau doar asupra avansării rapide este o veste bună. 

Fecioară – Acești nativi trebuie să fie atenți la ce își doresc. Energia sexuală și banii pe care îi obțin în această săptămână au fost construite lent și ar putea ajunge la un punct culminant joi, 12 octombrie.

Horoscop integral pentru fiecare zodie, pe revista Teo