HOROSCOP MINERVA. Află ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 20-26 august

Horoscop Minerva. Cunoscutul astrolog ne spune la ce să ne aşteptăm în săptămâna 20-26 august.

18 aug. 2017, 15:54
HOROSCOP MINERVA. Află ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 20-26 august

Berbec – Ei continuă să fie dinamici și puşi pe fapte mari. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme până la schimbarea casei sau a maşinii.

Taur – Îmi par foarte dinamici contrar firii lor, ceea ce este bine pentru ei, că le mai pune în mişcare nu doar organismul și metabolismu ci şi imaginația, poate li se trage de la trigoanele în semne de Foc, mai ştii?!

Gemeni – Nu le pot spune acestor nativi că problemele lor au trecut întru totul, deloc, dar le pot spune că multe au trecut, respiră uşuraţi şi îşi pot vedea liniştiţi de proiectele lor.

Rac – şi aceşti nativi se bucură de o săptămână bună. Încă de luni, 21 august, Trigonul în semne de Foc, care se configurează în tema lor astrală, sugerează oportunităţi la care să fie atenţi, configuraţie care le va deschide nenumărate drumuri.

Leu – aceşti nativi încep să arate şi să se comporte exact aşa cum sunt descrişi din cele mai vechi timpuri. Teatrali, inimă largă, mână şi pungă largă toate acestea vin să ne arate săptămâna aceasta poate unul dintre cei mai echilibraţi nativi deși unii s-ar grăbi să spună că nu este așa.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com