Horoscop Minerva Berbec 13 – 19 august 2017: Şanse financiare şi profesionale

Horoscop Minerva Berbec 13 – 19 august 2017. Berbec – conuncţia Lună Neagră – Saturn în Săgetător, pare să îi provoace pe aceşti nativi, să gândească, pe deoparte şi îi provoacă pe delata. Cum am remarcat de câteva săptămâni încoace, Berbecii sunt mai stăpâni pe ei, mai copţi şi mai înţelepţi, lucruri de care aveau nevoie de altfel pentru a-şi struni întrucâtva impetuozitatea năvalnică.  

09 aug. 2017, 19:46
Horoscop Minerva Berbec 13 – 19 august 2017: Şanse financiare şi profesionale

Pluto continuă meciul cu Jupiter, mai mult, aş spune că şi cu Uranus, dar de o intensitate mult mai ică în comparaţie cu anii trecuţi, semn că şi astrele se mai satură de conflicte, totuşi, atenţie la impulsivitate dar și la șansele pe care le vor avea în această săptămână – profesională și financiară, mai ales.

Încă de la începutul săptămânii, îi ia în primire tirul de Foc dinspre Leu unde Marte, Nodul Nord, Soarele şi Mercur aratându-le că el este stăpân acum şi aş spune că este vizat sectorul muncă. Cu toată retrogradarea lui Mercur, gândesc mai limpede, mai rapid şi pragmatic. Aş spune să facă tot posibilul şi să fructifice perioada 13 – 19 august, la maxim, să finalizeze lucruri care trenează de ceva timp şi să semneze contracte care le pot aduce stabilitatea financiară pentru o perioadă lungă de timp.

Pe de altă parte, conjuncţia Soare – Nodul Nord din Casa muncii îi va provoca să-și folosească talentul și energia pentru a concepe planuri de muncă. Totuşi aceasta din urmă poate lovi şi să-i provoace pe Berbeci, fie pe parte sentimentală, fie să încerce varii experiemente care ţin de sporturile extreme, să zicem, şi să scape din vedere un amănunt care le poate marca viaţa.4

Citeşte mai multe pe revista Teo