HOROSCOP MINERVA IUNIE 2018: Prima lună de vară vine cu multe surprize. Doar Jupiter aduce influenţe negative

Horoscop Minerva iunie 2018 pentru fiecare zodie. Vara vine cu surprize neașteptate pentru fiecare semn zodiacal. Gemenii, Fecioarele, Racii și Vărsătorii au în față oportunități de creștere profesională.

31 mai 2018, 14:14
HOROSCOP MINERVA IUNIE 2018: Prima lună de vară vine cu multe surprize. Doar Jupiter aduce influenţe negative

BERBEC: Merită menționat faptul că Marte, stăpânul principal al Berbecului, acționează ca lider ceresc al tuturor elementelor de foc în această lună. Asta înseamnă că uneori este dificil sa te descurci doar cu propria ta energie, dar trebuie sa faci asta pentru a nu-i răni pe ceilalți sau anumite persoane. 

TAUR: În această lună, Luna, exaltată în semnul tău va juca rolul conducătorului astral al tuturor semnelor de pământ ceea ce înseamnă că vei avea parte de bonusuri speciale mai ales în sfera relațiilor personale. 

GEMENI: Poate că, din cauza influenței negative a lui Jupiter, vă veți simți puțin inconfortabil la începutul lunii. Nu trebuie să vă concentrați atenția asupra faptului că sunteți atât de mizerabil. 

RAC: Nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu unele aspecte minore, deoarece majoritatea problemelor secundare vor fi soluționate aproape în întregime prin ele însele. Vei avea nevoie doar de încredere în sine și de o înțelegere clară a situației.

LEU: Nu îţi face griji – felul tău de a fi te va ajuta în acest sens. Singurul lucru cu adevărat important este intenția. În același timp, dacă nu eşti într-o relaţie te poţi simți periodic şi nejustificat, deprimat. 

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna iunie 2018: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR,PEȘTI