HOROSCOP MINERVA OCTOMBRIE 2018: Se formează o cruce în semne cardinale, cum sunt aspectate Casa iubirii şi Casa banilor

HOROSCOP. Lucrurile ar trebui să se aşeze. Atenţie pe ce vă cheltuiţi banii, cum îi investiţi pentru că aici vor fi marile tentaţii. Iată cum arată horoscopul întocmit de Minerva pentru octombrie şi noiembrie.    

26 sept. 2018, 12:25
HOROSCOP MINERVA OCTOMBRIE 2018: Se formează o cruce în semne cardinale, cum sunt aspectate Casa iubirii şi Casa banilor

HOROSCOP Berbec: Au trigon în semne de foc, au foarte multă energie, problema este dacă va şti să gestioneze această energie? Pentru că sunt vizate drumurile lungi, este vizat comerţul exterior, sunt vizate studiile superioare, credinţa, nevoia de a se exprima pe sine. Nodul Nord va trece şi el şi îşi va schimba semnul pe 16 şi 18 noiembrie, va trece de pe axa Leu-Vărsător pe Rac-Capricorn, le trece în casa iubirii, iar celălalt este Chiron care le va vindeca o rană pe care au purta-o, dar nu au vorbit despre ea. Vor fi şi bani, vor comunica foarte bine. Trigonul minor între Marte şi Pluto din tema natală şi Uranus. Pot să scoată bani din idei inovative. ca şi muncă atenţie la flirturi. Venus este retrograd în casa a VIII, vor fi vizate parteneriatele, chiar şi de afaceri, pe de altă parte Saturn vine să le alimenteze nevoia de a se afirma din punct de vedere profesional. 

 
HOROSCOP Taur: Pe ei îi marchează un trigon în semne de pământ, care aduce foarte multă stabilitate în viaţa lor. Dar vor să schimbe ceva de percpţia propria, dar şi de modul cum îi percep ceilalţi. Foarte creativ, foarte multe idei. Pe la mijlocul lui octombrie, vor trebui să echilibreze relaţiile cu colegii de serviciu, de propria rutină de la locul de muncă, unde vor trebui să fie atenţi un pic la dietă pentru că ei sunt gurmanzi alături de Săgetător. Jupiter se pregăteşte în noiembrie, trece în Săgetător în casa investiţilor pe termen lung. Uranus le va aduce nevoia de a se exprima pe sine, cei mai în vârstă fac un drum lung, în străinătate. În ceea ce priveşte speranţele, munca în colectiv, prietenii, mediul, vor afla nişte veşti care îi vor lua prin surprindere.
 
HOROSCOP Gemeni: Va fi inventivitatea, originalitatea în floare. Vor începe toamna, cu o configuraţie astrală cunoscutpă sub numele de zmeu, foiarte multa energie, Chiron este în casa a X-a a carierei, vor atinge nivelul pe care şi l-au dorit şi vor vindeca rana sufletească. Se schimbă tonul discursului social, în negocieri. Mai au o configuraţie interesantă, se numeşte găleată, trebuie să recolteze ceea ce au semănat în urmă cu ani. Orice investiţie, Saturn în casa a VIII face trigon cu Mercur şi Uranus, o moştenire, o poziţie în firma în care lucrează, fie decide să înceapă ceva pe cont propriu. Atenţie la picioare, să nu aveţi vreo surpriză.

HOROSCOP. Rac: Este bine susținut, au avut multe șicane afective, la un moment dat se întâmplă ceva. Acolo unde a existat un sentiment adevărat, lucrurile se pot răsturna și întâmpla ceva. Profesional se încheie un contract care le aduce nu doar imagine, ci și ceva în portofel. În noiembrie, dreptunghiul mistic, trebuie să fie atenți, vorbețte de două opoziție, să fie atent la ce se întâmplă. Trebuie să echilibreze profesia cu munca, cealaltă se referă la cercul de prieteni, iubire. Poate să fie un coup de foudre. Trebuie să se gândească de zece ori înainte de a întoarce spatele partenerului. Au un trigon în semne de aer în noiembrie, le accentuează sensibilitatea.

HOROSCOP Leu: Demarează lucrurile destul de greuț, dar pe o bază solidă, se întâmplă ceva cu ambreiajul. Atenție doamnele la problemele de sănătate, la șold, pe de altă parte s-ar putea să se confrunte cu medicii, să fie o intervenție chirurgicală. Au pierdut afectiv pe cineva, încă resimt această pierdere, dar partea frumoasă, au multă energie prost gestionată. Să nu depășească. să nu lase mașina în drum. Alții ar putea avea surpriza că în cercul de prieteni i s-a pus o vorbă și toată lumea e împotriva lor. Banii sunt cei pe care îi are în buzunar. Să fie atenți să nu piardă o casă.

HOROSCOP Fecioară: Vor întâlni pe cineva pe care chiar îl place și multe se întreabă de ce se termină relația după două-trei întâlniri. Normal, dacă vorbiți doar voi. Încercați să fiți mai ponderați, lăsați-l și pe partener să vorbească. Au Un Pluto în casa creativității, sunt avertizați cei care lucrează în profesii materiale: arhitecți, ingineri, construcții. Nu contruiți fără să aveți autoirizație. Un trigon în semne de apă le aduce afectiv o liniște, nu mai sunt pragmatici. Mercur trece în casa banilor, trebuie să analizați foarte bine, atenție în ce vă investiți banii. Comunicativi, dar acum are o țintă precisă. În familie, foarte bine susținute persoanele de vârsta a treia, e și sezonul pregătirilor.

HOROSCOP Balanță: Un semn echilibrat, foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui mai nou, el era centrat pe sine. Acum încep să vadă ce se întâmplă și în jurul lor. Încearcă să aducă echilibru, să nu fiți persuasivi. Și la ei un trigon de apă, dar la ei poate să vizeze parte de sănătate, au ieșit din conul de umbră al unei intervenții chirurgicale, din punct juridic, foarte bine susținute, vin bani în urma unor contracte cu străinătate sau cineva le înapoiază o datorie, Mercur cu Saturn îi ajută în luarea unor decizii. Să nu le fie teamă să se deschidă, mare grijă la ceea ce înseamnă creativitate. Foarte frumos Saturn cu Uranus în noiembrie începe un trigon în aspect aplicat pe casa contractuală. Atenție pe parte de medicină, să nu auzim de invenții noi care vin să salveze unele probleme.

HOROSCOP Scorpion: Are o perioadă grea pentru că retrogradările astea îl căpăcesc, se vor afla multe lucruri pe care ei le cred ținute sub cheie, vor fi loviți din toate direcțile, prietenii îi vor părăsi. Se formează o cruce în semne cardinale, lucruri urâte aflate de bani, chelutuieli, sunt avantajate femeile. Se formează o cruce care atinge parte contractuală, stima de sine, atenție la comunicare. Apare un trigon în semne de foc, castiguri venite de la drum, cei care fac comerț sunt avantajați. Vin bani, au energie dupăa 25 noiembrie, sunt foarte creativi. În decembrie atenție la problemele de sănătate ale unui părinte, în special tatăl.

HOROSCOP Săgetător: Cu puțină voință, lucrurile merg cum trebuie pe linie de familie, aprecere de sine, atențiew la un contract pe care trebuie să-l semnați, ceva ce ține de o moștenire, recompense care vin de pe urma ingeniozității. Foarte bine susținuta casa creativității, va face lucruri care îl vor pune în valoare. Vor trebui să ia o decizie și să aibă curajul să le spună șefilor, vor obține sprijin.

Mai multe detalii pe B1TV.