Horoscop Minerva pentru săptămâna 25 iunie – 1 iulie. CUMPENE pentru mai multe zodii! Află ce îţi rezervă astrele

Horoscop Minerva pentru săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2017. Previziuni pentru toate zodiile.

22 iun. 2017, 17:12
Horoscop Minerva pentru săptămâna 25 iunie – 1 iulie. CUMPENE pentru mai multe zodii! Află ce îţi rezervă astrele

Berbecii sunt acum mai stăpâni pe ei, mai copţi şi mai înţelepţi, lucruri de care aveau nevoie de altfel pentru a-şi struni întrucâtva impetuozitatea năvalnică.

Atenţie la impulsivitate, dar și la șansele pe care le vor avea în această săptămână – profesională și financiară, mai ales.

Încă de la începutul săptămânii, arată că sunt stăpâni pe situaţie şi aş spune că este vizat sectorul decizional şi al carierei.

Gândesc mai limpede, mai rapid şi pragmatic, lucruri noi pentru năbădăiosul Berbec, dar de când aşteptau ei asta.

Aş spune să facă tot posibilul şi să fructifice perioada 25 – 30 iunie, la maxim, să finalizeze lucruri care trenează de ceva timp şi să semneze contracte care le pot aduce stabilitatea financiară pentru o perioadă lungă de timp.

Pe de altă parte, pe axa muncii vin provocări să-și folosească talentul și energia pentru a concepe planuri financiare.

Totuşi aceasta din urmă poate lovi şi să-i provoace pe Berbeci, fie pe parte sentimentală, fie să încerce varii experiemente care ţin de sporturile extreme, să zicem, şi să scape din vedere un amănunt care le poate marca viaţa.

De asemenea, creativitatea proverbială stimulată de Jupiter, susţinut, pe de altă parte, de Saturn, le poate aduce idei extraordinare şi dacă se întâmplă acest lucru să se grăbească să le pună pe hârtie.

Dacă trebuie, să ceară sfatul cuiva mai în vârstă, însă aş prefera să le spun să se bazeze pe intuiţia lor pentru că fie din neştiinţă, fie din neîncredere sau din invidie, niciunul dintre colegii mai în vârstă nu se va înghesui să îi ajute.

Tensiunea dintre Chiron şi Saturn sugerează că încă nu s-au încheiat transformările de care au nevoie din punct de vedere al relaţiei cu colegii de serviciu.

Încă ar putea să mai existe convulsii şi neînţelegeri cu partenerii birou sau cu cei de afaceri, dar trebuie să înţeleagă că şi cel mai strălucitor cristal este, înainte de a fi ceea ce vedem noi, o alăturare de nisip şi varii alte minerale ajunse într-un creuzet în care energiile lor se combină într-o anumită proporţie, apoi este modelat, cizelat, ascultat şi şlefuit, tot aşa trebuie să se consolideze sau să se construiască şi relaţiile lor.

Posibil ca joi sau vineri, pe 26 şi 30 iunie, să fie numiţi în diverse funcţii, să primească alte însărcinări şi aceasta să le aducă şi un plus de bani în buzunar, dar şi prestigiul pe care îl doresc.

Totuşi pentru Berbecii vârstnici nu este un moment tocmai potrivit pentru investiţii, aş prefera să aştepte până se armonizează relaţia Neptun – Saturn, din păcate acest lucru nu se va petrece decât undeva pe la începutul lunii viitoare. Repet să fie prudenți și atenți la ce decizii iau.

Ca sănătate par să revină durerile de cap, dar cred că este vorba, mai de grabă de răceala care atinge pe toată lumea.

Horoscop Minerva Taur 25 iunie – 1 iulie 2017 – Săptămâna aceasta le-aş sugera acestor nativi să fie atenţi la ce se petrece în casă, la relaţia cu partenerul de viaţă şi cu copiii şi să nu dea prilej de certuri sau tensiuni aiurea.

În schimb, luni, 26 iunie, le poate aduce beneficii nesperate din punct de vedere material şi social, un aspect care implică nu doar mediul în care trăiesc, prietenii şi susţinătorii ci şi familia.

Poate fi vorba despre finalizarea unor acte legate de o moştenire sau de achiziţia unui bun imobil – teren sau apartament, acte după care aşteaptă de ceva timp.

Implicarea Nodului Nord poate arăta componenta creativitate în sfera financiară şi atunci vorbim despre un moment excelent în ceea ce priveşte propriile conturi, mai ales dacă se pune problema afacerilor proprii.

Putem vorbi, de asemenea, despre o reuşită a unor tineri aflaţi la studiu, premii pentru originalitate și inventivitate, găsirea unei case cu chirie, a unei slujbe plătite cu ora sau întâlnirea cu o persoană care a făcut să le ticăie inima ceva mai tare.

Pe 26 iunie le-aş spune tot celor tineri, de astă dată celor care vor o schimbare în viața lor, să se aştepte la chemarea la un interviu, la propunerea unui loc de muncă în cazul că nu au unul şi sunt în căutare de serviciu sau la schimbarea unui loc de muncă cu ceva mai bun, repet avantajaţi sunt cei tineri.

Atenţie, există şi o doză de iluzie care ar putea dilua bucuria în momentul în care vor constata că s-au angajat la ceva ce nu sunt siguri că vor putea face.

Pe 27 iunie pot primi confirmarea sau vestea că s-a produl reglajul juridic pe care îl aşteptau sau să fie chemaţi să semneze un contract care ar putea să le deschidă uşi nebănuite, mai ales că se pot pomeni cu un protector de zile mari, alături.

Dacă sunt la drum, aş vrea să le spun încă odată să fie atenţi la volan, să nu se lase distraşi de discuţiile celor din maşină că ar putea face una nefăcută.

Unor Tauri, pentru că tot a început şcoală, le este din ce în ce mai greu să muncească şi să înveţe şi de aici tendinţa de a abandona.

Cei care au funcţii de conducere își vor dovedi abilităţile curatoriale şi de administrare a unor bani pe care par să-i înmulţească, dar care, în realitate, sunt distribuţi până la ultimul ban, acolo unde este nevoie şi pentru a acoperi nevoile, nu doar de moment.

29 iunie vor avea supriza neplăcută să constate că cineva a umblat prin conturile lor și nu a fost ANAF-ul.

Vineri, pe 30 iunie, doamnele pot avea o surpriză de proporţii – vor afla că vor deveni mame sau vor fi numite într-o funcţie pe care o vânează de ceva timp, vor câştiga un proces greu, se va infirma un diagnostic care le-a strepezit nopţile sau vor lua decizia că este momentul să se căsătorească.
Ca sănătate, rămâne alterată axa metabolică datorită reflexului uranian.

Horoscop Minerva Gemeni 25 iunie – 1 iulie 2017 – se risipesc norii, cât de cât şi se mai liniştesc apele. Rămâne încă viciată relaţia cu banii și chiar cu baniii partenerului de viață, dar toate vor reveni încet, încet la normal.

Cred că au învăţat o lecţie destul de neaşteptată legată de modul de a câştiga existenţa, au învăţat să nu mai aştepte să le vină banii, ci să plece în recuperarea lor.

Oricum rămân încă afectate relaţia dintre Casa prietenilor şi susţinătorilor unde este Uranus şi Casa moştenirilor, a comisioanelor, a banilor partenerului de viaţa acolo unde este conjuncția amintită.

Luni, pe 26 iunie, atenţie la conflictele de la locul muncă, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrează.

De asemenea, poate fi vorba despre pierderea unui contract sau să constate cu năduf că nu au fost atenţi atunci când au semnat o serie de hârtii şi ar putea să se trezească fără nici un ban. În schimb, au energia să facă alţii şi cred eu, acesta este aspectul important.

Continuă să pluseze la capitolul creativitate, iar 27 iunie ar putea să le aducă nu doar bani, ci şi recunoaşterea talentelor şi chiar un contract pe o perioadă determinată, contract pe care eu îi sfătuiesc să îl accepte.
Interesant din acest punct de vedere se pot sugera probleme profesionale pentru cei aflați în pragul pensiei.

De asemenea, atenție la bani, investiții, mai precis la achiziții de valori – teren sau imobil care vor declanșa adevărate furtuni, în familie.

Ziua de 26 iunie le poate aduce confirmarea că ceea ce fac este bine, încă un motiv ca starea lor interioară să cunoască reconfigurări afective neaşteptate. Comunică bine, atenție la iluziile legate de locul de muncă. Să facă ceea ce le spune intuiția.

Părerea mea este că vorbim despre acceptarea propriei condiţii şi despre dispariţia fricii şi de aici renunţarea la exagerări, la minimalizări sau la minciună.

Miercuri, 28 iunie îi poate confrunta cu un proces de dezintegrare socială care vizează locul de muncă al unor native Gemeni care vor renunţa la serviciu în ideea că în străinătate le va merge mai bine.

Într-adevăr aşa este, dar să fie atente că pot pierde relaţia pe care o au, deoarece partenerul nu va fi de acord cu această plecare şi va pune condiţii. Sper ca ele să ia decizia cea bună şi nu să se lase orbite de orgoliu.

Financiar nu stau prost şi nici nu cred că vor sta în viitorul apropiat. Sunt pe val acum, în sensul că multe dintre opţiunile lor vizând cariera şi profesia se vor concretiza cât de cât în următoarele săptămâni.

Ca sănătate, doamnele se plâng de dureri de spate sau să fie atente pe unde calcă să nu facă vreo entorsă ori chiar o fractură, domnii să fie ceva mai atenţi la ceea ce mănâncă.

Horoscop Minerva Rac 25 iunie – 1 iulie 2017 – iată că pentru aceşti nativi decorul sentimental şi cel profesional prinde o mai multă concreteţe ceea ce îi inspiră şi îi face să viseze, să imagineze un viitor mai degajat şi nu în culorile sumbre în care care îl vedeau mai acum câteva săptămâni.

Dar, că trebuie să existe şi un dar, luni, pe 26 iunie, ar putea avea supriza ca partenerul de viaţă să afle că trebuie să plece să lucreze în altă parte ceea ce ar putea să le dea planurile peste cap.

Mai pot afla că un contract pe care îl negociază de ceva vreme cade. Interesant este cum cuplul Jupiter din Casa comunicării vine să aşeze lucrurile prin sextilul cu Luna Neagră şi cu Pars Fortunae, aduce armonie, înţelegere, degajează tensiunile asemenea unui burete imens care absoarbe tot ce îi stresa până acum, tot ce îi deranja la membrii familiei, tot ce îi nemulţumea la partener şi la copii.

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradicoriu care, de regulă, pe nativii Rac îi dezarmează şi îi fac să se închidă în sine, se discută, se fac planuri, se analizează.

Marţi, pe 27 iunie, vor afla şi cine a stat în spatele anulării contractului de care aminteam. Tot acum cei tineri care încă studiază au prilejul să se descopere pe sine sau o viitoare profesie pe care şi-ar dori-o, acum pot face alegerile care să le marcheze traictoria profesională şi, de ce nu, cariera într-un domeniu de vârf.

Alţii, care au terminat studiile şi nu au un loc de muncă ar putea fi chemaţi fie la un interviu, fie vor pleca la muncă în străinătate şi aş spune că sunt avantajaţi acei tineri care doresc să se angajeze pe vasele de croazieră.

S-ar putea ca pe 27 iunie să le fie pusă la încercare imaginaţia şi să caute soluţii aproape imposibile pentru situaţii de compromis. Nu le plac compromisurile, dar de nevoie acceptă să se supună unui asemenea joc pervers şi periculos deoarece un compromis va atrage întodeauna după sine un altul şi un altul.

Pe 28 iunie pot afla cu surprindere că oamenii pe care i-au iubit şi în care au avut încredere, mă refer la familie şi în mod special, la tată, de fapt nu au fost oamenii pe care îi credeau ei.

Sau că divorţul părinţilor, tatăl care i-a părăsit şi despre care ştiau doar că era indiferent, rece, afemeiat, alcoolic, agresiv, care a lipsit din viaţa lor o bună perioadă de timp, tablou relaţional zugrăvit de mamă şi de bunicii materni, nu era chiar aşa cum i-a fost descris, lucru care pe Raci îi va da peste cap.

Vineri, 30 iunie vor avea ocazia să plece la un drum, aş spune de agrement, ceea ce le va readuce liniştea şi le va întări convingerea că în situaţii tensionate, adevărul este undeva la mijloc şi că e bine să asculţi ambele părţi implicate în conflict.

Ca sănătate, Racii vârstnici se plâng de dureri reumatismale, iar copii ar putea avea nevoie de un control oftalmologic.

Horoscop Minerva Leu 25 iunie – 1 iulie 2017 – de unde săptămâna trecută erau tracasaţi de probleme sociale şi de autoritate aş spune că săptămâna aceasta leii vor trebui să-şi concentreze atenţia asupra vieţii de familie.

În primul rând, şi asupra comunicării, în al doilea rând, pentru că au scăpat şi de stresul retrogradării jupiteriene şi sugerează că a sosit anotimpul recoltei, în special în domeniul profesional.

Ceea ce până mai ieri părea o cauză pierdută, săptămâna aceasta le oferă calea de afirmare.

Luni, 26 iunie, aduce multe semne de întrebare, dar şi energia necesară pentru a regla problemele care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie, probleme care ţin de propria exprimare fără a implica orgoliul sau vanitatea, dar şi cele care ţin de o anumită orientare profesională, confesională sau filosofică, orientare care nu a făcut altceva decât să le blocheze ascensiunea spirituală, dar şi cea vocaţională.

Transformarea lor se face remarcată, vor realiza că sentimentele nu sunt o formă ci fondul unei relaţii de durată, acum nu mai vor să fie doar şarmanţii cavaleri care chibiţează într-o lume a formelor, ci vor să se implice şi să-şi adjudece reprezentaţiile afective, cu talent, aplomb şi simţ al umorului, nimic altceva decât instrumentele prin care doresc o ancorare în realitatea imediată.

Pe de altă parte, vor constata că şi creativitatea are latura ei de fixitate şi asta îi va ajuta să se desprindă de ideea că sunt cei mai buni şi să accepte ideea că pot fi alţii mai buni ca ei.

Pe 27 iunie din volatila lumea Apei, mişcătoare, unduitoare, acaparatoare aşa cum este şi sensibilitatea şi afectivitatea lor, vorbesc despre planurile pe care le fac şi contractele pe care le discută cu o mare şansă de materializare în viitorul apropiat.

Cuplul Soare – Mercur le aduce acea versatilitate a comunicării de care au nevoie pentru a convinge, le împrumută ceva din magnetismul altui semn de apă, Scorpion, semn în care se află parte din Casa comunicării, şi care le poate aduce şi bani.

În altă ordine de idei le aduce şi sprijinul şi suportul de care au nevoie din partea prietenilor şi oamenilor care cred în ei.

Joi, 29 iunie, leoaicele să fie atente la relaţiile cu colegii, mai ales cu colegele, deoarece este o atmosferă greu de definit, în care invidia, admiraţia minciuna şi bârfa îşi dau mâna, iar Leoaicele vor reacţiona pe măsură şi s-ar putea pomeni cu un duşman pe viaţă.

Pe 30 iunie și 1 iulie tot Leoaicele să fie atente cum umblă cu banii, nu cred că sunt furate cât cred că din neatenţie vor pierde o sumă ori îi vor da pe aşa zise chilpiruri de provenienţă dubioasă şi de calitate proastă,fapt care va atrage disputa cu partenera/ul sau cu părinţii.

Sănătatea nu este însă bătută în cuie, dimpotrivă aritmiile cardiace pot fi la ordinea zilei, aşa că le sugerez odihnă şi hidratare.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com