HOROSCOP MINERVA: Săptămână plină de convulsii, cu poliţe plătite, vizite la doctor şi trădări în dragoste

Astrologul Minerva are vești bune pentru acești nativi. Află ce îți rezervă astrele în perioada 11 – 17 martie 2018.

08 mart. 2018, 10:30
HOROSCOP MINERVA: Săptămână plină de convulsii, cu poliţe plătite, vizite la doctor şi trădări în dragoste

BERBEC: Nu aș spune că își doresc asta, dar martie îi va prinde fără apărare în fața iubirii și nu vor ști ce atitudine să aibă. Iubirea pare să le dea aripi și pe 11 – 12 martie, proiectul preferat începe să prindă formă, nu mai sunt dispuși să îi prindă seara în birou însă. Fie că le place, fie că nu, pe 13 și 14 martie vor fi obligați să recunoască că s-au îndrăgostit, așa că să nu se împotrivească, să nu se întrebe de ce, ci să se lase duși de val. 

TAUR: Își pun sub lupă obiectivele personale, cel puțin pe 12 și pe 13 martie, un lucru foarte bun pentru ei. Este ceva ce le scapă printre degete și nu știu de unde să o apuce. Vor face cheltuieli pe 17 martie, dar sunt niște cheltuieli programate, ca apoi zilele de 14 și 15 martie să îi aducă într-o formă de zile mari. 

GEMENI: În sfârșit, Gemenii se înțeleg pe sine, dar îi înțeleg și pe ceilalți. Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte, sfatul meu este să încerce să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să profite de aceste aprecieri luându-și câteva zile libere în care să se odihnească suficient. 

RAC: Este o săptămână în care trebuie să înceapă să încetinească ritmul, dacă nu vor să greșească sau să plătească cât nu face. Mai de grabă aș spune că sunt foarte emotivi și afectivi, sentimentali chiar, și iată o săptămână în care au prilejul să fie în preajma oamenilor pe care ii iubesc, mai ales pe 13 și 14 martie. 

LEU: Pentru nativii Leu adaptabilitatea ar trebui să fie strategia cheie de supraviețuire în săptămâna care vine. Cu cât se îndoiesc mai mult de ceea ce pot, cu atât riscul de a distruge ce au construit până acum este mai mare, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai rigizi, cu atât se vor bloca mai rapid. 

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANTASCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI