Horoscop Minerva septembrie 2017 pentru TOATE ZODIILE: Potop de oportunităţi, piedici numeroase şi probleme în amor

Horoscop Minerva luna septembrie 2017 pentru TOATE ZODIILE. Află ce aduce prima lună din toamnă pentru zodia ta.

30 aug. 2017, 15:19
Horoscop Minerva septembrie 2017 pentru TOATE ZODIILE: Potop de oportunităţi, piedici numeroase şi probleme în amor

BERBEC – Pentru Berbec, din septembrie 2017 majoritatea planetelor se vor muta în Casa a 6-a, care reprezintă rutina, munca şi, spre deosebire de carieră, modul cum se desfăşoară viaţa la locul de muncă: executarea ordinelor, rutina, perfecționarea, sănătatea – crizele acute, nutriția, animale de companie şi aptitudinile.

TAUR – Pentru Taur septembrie este o lună cu un potenţial extrem. Venus, stăpâna lor planetară, va ajunge în Casa iubirii şi energia ei va fi maximă. Toate acestea le vor aduce o grămadă de oportunități, un întreg ocean de posibilități, dar şi de probleme pe care vor trebui să le rezolve constructiv.

GEMENI – Dacă au nevoie de un sfat este bine să îi întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

RAC – Pentru Rac, septembrie va fi o lună interesantă, axată pe noi realizări. Luna aceasta Casa familiei este dominantă pentru ei. Vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-și rezolva problemele. Schimbarea reședinței, investiții imobiliare, toate sunt pe masa de lucru a acestor nativi.

LEU – În septembrie Leii pot conta pe ajutorul necondiționat al Soarelui și al lui Pluto. Niciuna dintre aceste planete nu va prelua o poziție dominantă în harta lor, dar impactul combinat al acestora va fi destul de puternic și, ce este mai important, de productiv. 

FECIOARĂ – Pentru Fecioară, septembrie va fi un moment destul de ambiguu, dar nu ar trebui să îi sperie aceast lucru. Stăpânul lor planetar nu este, cu blândeţe spus, în cea mai bună formă.

BALANȚĂ – În luna septembrie Balanța este sfătuită să acționeze persuasiv, dar cu atenție. Vor fi beneficiarii influxurilor lui Venus și ale lui Saturn, care îi vor sprijini toată luna, fără însă a spune că pozițiile lor vor fi deosebit de puternice. Spiritualitatea va fi un prim factor în această lună, deoarece din 22 septembrie Soarele va fi în casa lor.

Previziunile lunii septembrie 2017 

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI