Horoscop Minerva special iulie-august 2019. Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, dar există şi semne norocoase

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Leu. Gândurile tale se concentrează pe așteptarea progresului în sine. Ești nerăbdător, cu tendința să sari la concluzii rapide care mai târziu trebuie să fie corectate. Cu alte cuvinte, asumă-ți calități asemănătoare copilului care te vor ajută să te concentrzi pe tine. Ești mai clar decât de obicei – observi ce se petrece în jurul tău și mai înclinat să trăiești anumite lucruri mental.

19 iul. 2019, 11:00
Horoscop Minerva special iulie-august 2019. Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, dar există şi semne norocoase

Odată cu Soarele aflat sectorul spiritual și în opoziție cu Saturn, peste care se suprapune eclipsa parțială de Lună, axa caselor 6 – 12, dar și cu Pluto, pe parcursul acestei săptămâni, fii atent la stilul de viață pentru că îți poți compromite munca prin acuze nefondate dar care te pot costa funcția, scrie huff.ro. Este timpul să fii cinstit cu tine însuți, mai ales dacă te-ai simțit nemulțumit de slujba ta sau de responsabilitățile care te țin înlănțuit și care îți răpește timpul. Dacă simțiți că trebuie să renunți la anumite activități pentru că ele îți afectează sănătatea sau te simți prea obosit, poate fi o decizie înțeleaptă.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 27 iulie 2019. Avem Stellium în Rac format din Mercur Retrograd şi Soare, Venus şi Axa Karmică

În același timp, cu Marte în semnul tău aduce o energie reînnoită care te implică în acele activități care te bucură cu adevărat. În acest caz, timpul poate trece rapid și te poți simți cu adevărat pregătit pentru a te implica.
Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Leu Relațional

Această săptămână implică o mulțime de căutări sufletești. Cauți ceea ce te face să te simți întemeiat și sigur pe ceea ce simți. Ideile intelectuale sunt ușor de exprimat acum și îți este ușor să te conectezi cu alții. Puterea de atracție îți permite să mergi după ceea ce îți dorești. Uită-te în jurul tău, relaționează cu oamenii și du-te după ceea ce cauți. Fii conștient de ceea ce dorești cu adevărat. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri din viață nu pot fi văzute sau atinse.

Horoscop Minerva special Iulie – August

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Berbec. Este mai bine să o iei mai încet

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Taur. S-ar putea să aibă loc o ciocnire de idei 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Gemeni. Viața va fi ocupată, dar interesantă

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Rac. Grijile pot fi inutile

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Leu. Ești mai clar decât de obicei

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Fecioara. Nu te învinovăți 

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Balanță – Fii convins că ai multe de spus

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Scorpion. Îmbunătățește-ți abilitățile

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Săgetător. Du-te direct la problemele de bază

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Capricorn – Ar trebui să faci unele concesii serioase

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 VĂRSĂTOR – Banii vin atunci când ai nevoie de ei

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 PEȘTI – Încheie lucrurile începute

Marte este destul de agresiv este în semnul tău atunci când la mijlocul săptămânii face un pătrat cu Uranus, cel care iubește schimbarea, aflat în semnul pământean al Taurului, creând un amestec interesant de emoții. Meciul perfect este dat de cineva care știe cum să-ți stimuleze sufletul și predispoziția spre dramă.

Dar viața sentimentală ia o întorsătură optimistă. Cel mai bine este să planifici întâlnirile care te vor scoate din zona de confort și îți vor aduce experiențele de care ai nevoie.

Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Leu Profesional

Cineva va încerca să te coopteze săptămâna aceasta într-o nouă schemă. Prima reacție va fi să te revolți și să insiștii că abordarea veche este cea mai bună. Ai grijă să nu sări prea rapid la această concluzie. Ia în considerare ceva nou și vei fi răsplătit.

Chiar dacă ai dori să te ascunzi sub birou, lucrurile ar putea fi intense din punct de vedere emoțional. Pur și simplu faci tot ce poți ca să eviți să iei totul ca pe ceva personal. Există forțe mult mai mari care se dispută la locul de muncă. Lucrurile se vor lumina în curând. Este, în schimb, un moment bun pentru orice fel de efort de echipă. Lucrul care se axează pe îmbunătățirea vieții altora te va face să strălucești. Încetinește și păstrează lucrurile simple.
Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Leu Financiar

Câteva aspecte esențiale ale problemelor financiare te fac să îți dorești să vorbești. Vocalizează-ți ideile. Contribuția ta ar putea fi diferența. Dacă iei o decizie profitabilă sau una nefericită și costisitoare. Împărtășeșete-ți ideile pe care le ai în minte acum. Lucrează pentru a face noi conexiuni, poate cu cei apropiați, pe care nu îi cunoști chiar atât bine.

Ai un aspect astral care te susține și care va aduce beneficii curiozității tale în materie de bani. Casa romantismului, a copiiilor și a familiei este accentuată. Asigură-te că nu cheltui prea mult pentru a obține sau păstra dragostea cuiva. A rămâne în buget poate arăta mult din natura ta cu adevărată iubitoare. Un accent pe călătorii, spiritualitate și învățare arată că lecțiile de viață sunt la fel de importante ca și posesiunile.
Horoscop Minerva special Iulie-august 2019 Leu Sănătate

Tendința de a hrăni alții poate fi o responsabilitate pentru tine. Cu excepția cazului în care ești un profesionist plătit să faci asta, atenția ta reprezintă, în primul rând, o responsabilitate principală. Chiar și părinții trebuie să se concentreze pe ei înșiși, dacă vor să fie modele adecvate pentru copiii lor. Dacă ai nevoie de cineva care să îți hrănească sufletul, privește-te în oglindă!