HOROSCOP: Motivul pentru care eşti singură în funcţie de zodie

Vrei să ştii de ce rămâi mereu singură şi nu ai prieteni şi nici iubit? Ei bine, dacă eşti o fire impulsivă şi spui multe la nervi, s-ar putea ca nimeni din jurul tău să nu îţi mai fie alături la bine şi la greu. Află cum stai la capitolul prietenie, în funcţie de zodia din care faci parte.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 09:38
HOROSCOP: Motivul pentru care eşti singură în funcţie de zodie

Berbec

Îţi place să fii dominatoare, iar acest lucru nu este benefic pentru o prietenie, dar nici pentru o relaţie. Unii te consideră mult prea rebelă şi dificilă, motiv pentru care preferă să nu se implice.

Taur

Unii nu te plac pentru că te consideră mult prea serioasă. Nu îţi place ca cineva să îţi pună întrebări sau să încerce să afle lucruri noi despre tine, ca şi cum ai avea mereu ceva de ascuns. Eşti o fire misterioasă, iar cei mai mulţi dintre prieteni s-au săturat să te descopere.

Citeşte şi HOROSCOP Mariana Cojocaru. Iată de unde ne sare norocul în cale în 2018 VIDEO

Gemeni

Ai o personalitate duală, motiv pentru care atunci când vei fugi după doi iepuri, nu vei prinde niciunul. Aşa se întâmplă de fiecare dată când preferi să joci dublu, să minţi şi să ascunzi adevărul. Prietenii, dar mai ales partenerul de viaţă încheie relaţia cu tine din motive de nesiguranţă.

Află de ce ești singură în funcție de zodie pe clickpentrufemei.ro.