Horoscop: Motivul pentru care nu renunţi la iubire, în funcţie de zodie

Iubirea este unul dintre cele mai puternice sentimente,dar  și cel mai controversat deopotrivă. Asta pentru că implică o sumedenie de stări și trăiri, pe care partenerii le pot simți în moduri diferite, în funcție de zodia sub semnul căreia s-au născut. 

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 08:39
Horoscop: Motivul pentru care nu renunţi la iubire, în funcţie de zodie

În timp ce unii dintre ei sunt mai emotivi, alții preferă să lupte cu îndârjire alături de partener. Oricum ar fi, toți au cel puțin un motiv pentru care nu ar renunța la dragostea adevărată.

Berbec

Nu renunți la dragoste, deoarece un nativ Berbec nu renunță la absolut nimic în viața lui! Ești o persoană foarte determinată și pui pasiune în tot ceea ce faci, mai ales când iubești. Știi că pentru cele mai bune lucruri merită orice sacrificiu. Chiar dacă întâmpini momente dificile în cuplu, încerci să le depășești cu răbdare.

Citeşte şi Care este adjectivul tău în materie de amor în funcţie de zodie. Senzuală, sălbatică sau de neîmblânzit

Taur

Când vine vorba de încăpățânare, niciun nativ nu e mai determinat ca tine. Dacă vrei să faci lucrurile să funcționeze, vei găsi neapărat o cale să îți îndeplinești obiectivele. Ești foarte ambițioasă și, de aceea, cele mai multe lucruri îți reușesc. Nu renunți nici când întâlnești cele mai mari piedici, iar partenerul te admiră pentru firea ta puternică.

HOROSCOP MINERVA 2018: Cum sunt afectate zodiile de evenimentele astrologice, atenţie mare la MERCUR RETROGRAD

Gemeni

Puterea ta de a te adapta este punctul tău forte când vine vorba de relații. Ești o persoană deșteaptă și știi că viața e făcută din suișuri și coborâșuri, motiv pentru care ești pregătită de orice. Nimic nu te ia pe neașteptate. Chiar dacă nu ești cea mai fidelă persoană, îți place să știi că ai pe cine când ajungi seara acasă.

Descoperă motivele pentru care celelalte zodii mai dau o șansă iubirii pe clickpentrufemei.ro.