Horoscop noiembrie 2014 – Relaţii tensionate pentru Berbec, Fecioară şi…

Feminis.ro îţi spune ce ţi-au rezervat astrele în dragoste, carieră şi nu numai pentru luna noiembrie 2014.

24 oct. 2014, 09:43
Horoscop noiembrie 2014 – Relaţii tensionate pentru Berbec, Fecioară şi…

Horoscop noiembrie Berbec

Luna debuteaza cu o puternica incarcatura energetica pentru tine. In primele zile ale lunii esti plina de energie pozitiva si iei initiativa atat la locul de munca, cat si in viata personala. E posibil sa iti petreci cam mult timp la locul de munca insa stii prea bine ca trebuie sa dovedesti ca iti meriti locul. Priveste situatia ca si cand ar fi o oportunitate si munceste din greu pentru a iti impresiona superiorii. Asta te va face sa te pretuiesti mai mult si increderea in fortele proprii va inregistra o crestere impresionanta.

Pe plan sentimental insa, lucrurile nu merg deloc asa cum ar trebui. Cert e ca vei face fata oricarei situatii, oricat de complicata ti s-ar parea. Pentru a iti distrage atentia de la aceste probleme, iesi cat mai mult cu prietenii ori cu colegii de la locul de munca. Detaseaza-te si orienteaza-ti atentia catre alt aspect al vietii tale.

Citeşte şi Zodiac African: Află ce semn eşti şi ce spune acestă despre tine

Pont: Fii foarte atenta atunci cand discuti cu iubitul tau despre viitor. Daca nu iti doresti sau nu esti pregatita sa pui capat relatiei, ai face bine sa eviti aceste discutii intrucat el se dovedeste a fi destul de sensibil la acest subiect.

Horoscop noiembrie Taur

Pe plan profesional, luna noiembrie vine cu o multime de reusite pentru nativii din zodia Taur. Daca vrei sa iti deschizi o afacere, acum este momentul potrivit intrucat ai toata sustinerea astrelor. E recomandat insa sa activezi in acelasi domeniu intrucat, altfel, risti sa dai gres. Nu incheia niciun acord si nicio colaborare pana in a doua parte a lunii.

Pe plan personal, situatia este putin mai complicata. Treci de la agonie la extaz si esti usor bulversata. O problema de comunicare ar putea aparea intre voi. Aceasta va duce fie la despartire, fie la intarirea relatiei. Daca reusiti sa depasiti aceasta pasa proasta, lucrurile vor merge din ce in ce mai bine pentru voi. Ia cu mare atentie fiecare decizie intrucat stii prea bine ca o hotarare care acum are urmari minunate, pe termen lung poate avea consecinte dezastruoase.

Citeşte şi Zodiac Totemic: Află ce spirit te veghează, în funcţie de data naşterii

E posibil sa afli lucruri ce te vor dezamagi despre un prieten apropiat. Fii precauta si nu lasa nicio informatie sa iti scape. Nu lasa pe nimeni sa ia decizii in locul tau.

Horoscop noiembrie Gemeni

Sectorul financiar va fi in lumnina reflectoarelor in lumina noiembrie. Gemenii vor inregistra castiguri neasteptate, care ii vor bucura peste masura. Pe plan profesional, o multime de oportunitati il vor bucura pe nativul nascut sub acest semn zodiacal. Profita de perioada favorabila si pune-ti ceva bani deoparte intrucat nu stii cand vei avea nevoie de ei.

In relatia cu partenerul de cuplu e posibil sa apara ceva probleme. Intuitia te poate trada si sentimentele contradictorii iti pot crea si ele probleme serioase. Incearca sa te concentrezi pe problemele de zi cu zi, ocupa-te de treburile casnice si incearca sa amani discutiile serioase cu partenerul de viata intrucat acestea ar putea degenera rapid.

Citeşte şi Horoscopul zodiilor compatibile: Care este sufletul tau pereche

Acorda ceva mai multa atentie familiei si convinge-ti apropiatii sa isi faca cate un control medical de rutina. E mai bine sa previi decat sa tratezi!

Horoscop noiembrie Rac

Nativii din zodia Racului vor avea o perioada foarte interesanta in viata lor. Luna noiembrie 2014 va fi caracterizata de lucruri pozitive. Asta inseamna ca Racii nu vor avea probleme cu energia din viata lor si nici cu motivatia interioara.

In ceea ce priveste mediul de lucru in noiembrie 2014, Racii vor simti ambiguitatea completa a situatiei lor profesionale de la primele zile ale lunii, pana la ultimele. Cu alte cuvinte, Racii sa fie pregatiti pentru ca orice asociere poate esua brusc, indiferent de modul in care s-au pregatit pentru acea afacere si pentru alti factori. Intre timp, un anumit eveniment care nu parea sa aiba succes le va aduce Racilor rezultate uimitoare! Racii ar trebui sa se astepte la lucruri neasteptate si sa accepte lucrurile asa cum sunt. Asta inseamna ca, daca acesti nativi nu pot influenta lucrurile in niciun fel, atunci nu ar trebui nici sa le acorde atentie in mod special. Trebuie doar sa lucreze, sa faca ceea ce le place.

In termeni de relatii personale, noiembrie va fi doar o perioada spectaculoasa din viata pentru acesti nativi. In aceste patru saptamani, Racii vor incerca si vor experimenta mai mult decat fac unii oameni intr-o viata intreaga. Acest lucru este adevarat, iar Racii nu ar trebui sa se teama sa incerce din rasputeri sau sa se implice prea adanc in unele motive de ingrijorare. Daca se intampla ceva, nativii nu trebuie sa isi faca griji. Ar trebui sa priveasca aceasta situatie ca pe un fel de recompensa si doar Racii stiu pentru ce este recompensa. Si viata amoroasa va avea aceeasi situatie pozitiva. Iubitul tau va avea, de asemenea, o vedere buna la orice initiativa de-a ta.

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.