Horoscop noiembrie 2016: Zile negre pentru Scorpion, Vărsător şi…

Horoscopul lunii noiembrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna noiembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
21 oct. 2016, 10:05
Horoscop noiembrie 2016: Zile negre pentru Scorpion, Vărsător şi…

Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec luna noiembrie este una liniştită, care nu îl solicită prea tare din niciun punct de vedere. În ciuda lucrurilor care se întâmplă în jurul tău reuşeşti să îţi păstrezi calmul şi să iei cele mai înţelepte decizii. Fă tot posibilul pentru a îi ghida pe cei apropiaţi pe calea cea bună. Satisfacţia pe care o ai la final este mai mare decât stresul prin care treci până când reuşeşti să îţi atingi ţelul.

Chiar dacă nu îţi doreşti prea tare să te maturizezi, ştii că trebuie să o faci aşa că ai putea începe să te comporţi precum un adult. Difrenţiază binele de rău şi apoi totul pare floare la ureche. La locul de muncă, stabileşte-ţi în fiecare zi proprităţile şi fă-ţi programul în funcţie de acestea. Păstrează-ţi concentrara în momentele cheie şi nu te sfii să te autopropui atunci când vine vorba despre proiecte solicitante pentru că admiraţia şefilor, dar şi câştigurile financiare vor fi pe măsura efortului.

Pe plan personal nu sunt schimbări majore, însă perspectiva nouă din care priveşti lucrurile te determină să vezi viaţa cu alţi ochi şi să aprecizi lucrurile mai mult decât o făceai până acum. Nu mai plânge pe umărul celor dragi pentru pierderile suferite în trecut, ci treci peste şi mergi mai departe. Ai plâns destul, ai avut suficiente resentimene, acum e momentul să le depăşeşti şi să nu mai priveşti în urmă.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA: Viciile se răzbună, atenţie la realitatea versatilă. Viaţa în doi trece prin momente de cumpănă

Taur

Nativii din această zodie trec printr-o perioadă definită de stabilitate în luna noiembrie, ceea ce este foarte important pentru aceştia, fiind în permanenţă în căutarea echilibrului şi a stabilităţii. Nu acorda atenţie lucrurilor neimportante, care nu îţi aduc nimic bun. Detaşează-te şi vei fi fericită.

Pe plan profesional, o serie de schimbări îl aşteaptă pe cel născut în zodia Taur. De tine depinde dacă sunt schimbări benefice sau nu. Tu eşti singurul care deţine cheia succesului. Astrele te ajută să iei decizii rapide, nu după analize îndelungi aşa cum o făceai până acum. Lucrurile se schimbă de la un moment la altul şi tu eşti cea care stabileşte direcţia. Luna noiembrie nu vine la pachet cu probleme, ci doar cu provocări pe care de mult le aşteptai. Bucură-te de ele chiar dacă îţi este teamă de schimbări.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro