HOROSCOP. O săptămână plină de PERICOLE. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune de ce să ne ferim

Săptămâna care tocmai începe va fi plină de pericole pentru toţi nativii horoscopului. Astrologul Mariana Cojocaru trage un semnal de alarmă şi ne avertizează că la tot pasul există risc de accidente, fie rutiere, fie casnice. Nativii din Săgetător şi Peşti trebuie acorde o atenţie deosebită banilor şi actelor.

27 oct. 2014, 10:58
HOROSCOP. O săptămână plină de PERICOLE. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune de ce să ne ferim

Iată la ce riscuri sunt expuşi nativii fiecărei zodii în parte:

BERBEC. Puteţi avea parte de certuri cu şefii, autorităţile. Pot apărea gesturi necugetate, care generează risc de conflicte şi de accidente.

TAUR. Hiperbolizaţi şi să nu faceţi din parteneri nişte victime scoţându-le în evidenţă doar defectele.

GEMENI.Riscaţi să turnaţi gaz pe foc la locul de muncă sau să fugiţi de responsabilităţi. Există risc de accidente la locul de muncă, aşa că mare atenţie, mai ales dacă lucraţi în locuri periculoase

RAC. Există pericol de probleme domestice, accidente. Fiţi atenţ la instalaţii, aparatură şi cum manevraţi obiectele mai vechi. Pot apărea certuri cu o rudă şi creşte mult gradul de agresivitate.

LEU. Puteţi avea parte de certuri cu colegii sau de probleme de sănătate.

FECIOARĂ. Există o predispoziţie crescută la incidente legate de copii. În relaţiile incompatibile sau în cele aflate la început, tensiunea este pe o pantă ascendentă.

BALANŢĂ. Marte face ca nervii să fie întinşi la maximum. Apar cumpene şi capcane, iar ochii trebuie să fie pe casă şi părinţi.

SCORPION. Există un risc de accidente la drum scurt, mai ales că va fi o săptămână cu agitaţie multă, în care aveţi foarte multe lucruri şi foarte multe drumuri de făcut. Pot apărea certuri, izbucniri necontrolate. Dragostea este pentru unii mumă, pentru alţii ciumă.

SĂGETATOR. Trebuie să fiţi cu ochii pe buzunare, acte şi bani, dar şi pe bunuri.

CAPRICORN. Sunteţi reci şi de gheaţă, sunt siberienii săptămânii, atenţie cum veţi fi percepuţi de cei din jur.

VARSATOR. Puteţi deveni propriii duşmani. Sunteţi apatici, trişti, vulnerabili şi melancolici.

PEŞTI. Trebuie sa fie atenţi să nu împrumutaţi bani şi să nu fiţi folosiţi de cei din jur. Riscaţi să fiţi deposedaţi de bunuri sau victime în tot felul de întâmplări neplăcute. Atenţie la acte,când ridicaţi banii de la casierie sau când cumpăraţi ceva cum daţi sau cum primiţi restul.