Horoscop Oana Hanganu 18-23 septembrie 2018: Soarele şi Mercur în Balanţă aduc armonie în relaţii. Ce se întâmplă în sectorul banilor

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-23 septembrie 2018. Mijlocul săptămânii va fi provocator și va cere calm, diplomație și înțelepciune!

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 18:43
Horoscop Oana Hanganu 18-23 septembrie 2018: Soarele şi Mercur în Balanţă aduc armonie în relaţii. Ce se întâmplă în sectorul banilor

În ziua de 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanță. A doua zi, 23 septembrie, și Soarele va intra în semnul Balanței, eveniment care va marca Echinocțiul de toamnă. Prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Balanță va însemna mai multă armonie în relații și va pune accent pe diplomație, echitate, egalitate, cooperare, colaborare.

Dar până atunci, toate zodiile vor simți din plin efectele aspectului tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură”, aspect format, miercuri, 19 septembrie, de planetele Marte și Uranus.
Acest aspect cere calm și prudență pentru că mulți vor dori schimbarea în viața lor sau în anumite domenii și vor acționa în consecință, chiar cu riscul de a da peste cap relații, principii, ierarhii sau reguli. Dar nu toți se vor gândi la consecințele pe termen lung sau nu toți vor avea suficiente resurse pentru a-și pune în aplicare planurile.

Aspectul amintit poate însemna, pentru mulți alții, doar dorința de a ieși în evidență și de a părea mai speciali decât sunt. Unii vor încerca să submineze autoritatea unui șef sau vor critica, fără să aibă, în schimb, soluții viabile, iar alții vor dori mai multă ”libertate” în relații, chiar cu riscul de a rămâne, în final, singuri.

Mijlocul săptămânii va fi, așadar, provocator și va cere diplomație, calm, înțelepciune.

Află cum va fi săptămâna pentru tine! Citește previziunile complete!

BERBEC
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe viața profesională a nativilor, favorizată de prezența Lunii în sectorul Carierei din astrogramă, până în noaptea de miercuri spre joi. Mai mult, Luna va fi în armonie cu planeta Uranus, aflată în sectorul Banilor și cu Marele Benefic Jupiter, aducându-le nativilor șanse în plan financiar și profesional. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Taur. Miercuri,  planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat care poate aduce schimbări în plan profesional pentru nativi. Dar pentru ca aceste schimbări să fie dintre cele dorite, Taurii trebuie să respecte ierarhia și regulile de la locul de muncă și, pe cât posibil, să nu încerce să fie originali cu orice preț și mai ales să nu-și contrazică șefii de față cu alți colegiCitește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de intrarea planetei Mercur în semnul Balanței și în ”casa Iubirii” din astrogramă. Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, cât timp va rămâne în Balanță, îi va ”încuraja” să își exprime sentimentele, iar în plan profesional, îi va ajuta să comunice excelent cu cei din jur și să fie convingători atunci când își vor prezenta punctul de vedere sau vor dori să obțină ceva de la șefi sau colegi. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Rac est dominat de Mercur și de Soare, care se vor afla în zodia Fecioară până în weekend. În acest timp, agenda nativilor încărcată, iar prezența Lunii în zodia Capricorn le va cere prudență în afaceri sau în relațiile cu șefii.  Miercuri, Racii vor face ordine în cercul de prieteni sau vor renunța la o colaborare dacă vor avea senzația că nu sunt tratați corect… Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii  18-23 septembrie 2018 pentru zodia Leu este dominat de prezența Soarelui în ”casa Banilor” din astrogramă. Iar asta înseamnă încă o săptămână cu șanse în plan financiar, atrase de nativi prin munca proprie. Miercuri, însă, planetele Marte și Uranus vor forma un aspect tensionat numit ”careu” sau ”cuadratură”, iar acesta va afecta relația de cuplu sau relațiile de muncă și, în unele cazuri, chiar șansele nativilor în carieră. Citește horoscopul complet aici! 

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să profite de conjunctura astrală favorabilă și, când trebuie să ia decizii, să nu se mai gândească în primul rând la alții. Până în weekend, Soarele și planeta Mercur se vor mai afla în zodia lor și le vor aduce noroc și le vor încuraja să facă schimbările dorite. Sâmbătă, planeta Mercur (care le patronează) va intra în zodia Balanță și, până în ziua de 10 octombrie, le va aduce noroc în plan financiar. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să își administreze cu grijă timpul, pentru a ”lăsa loc” și pentru odihnă, chiar dacă Mercur aflat în Fecioară le sporește dorința de a fi cât mai bine informați și de a învăța cât mai multe lucruri noi. Soarele va intra în zodia lor în ziua de duminică, iar acest eveniment va fi începutul unei perioade foarte interesante și solicitante pentru Balanțe… Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe relația nativilor cu prietenii pentru că, până în weekend, Soarele și planeta Comunicării, Mercur, se vor afla, încă, în zodia Fecioară și în sectorul Prietenilor din astrograma lor. Scorpionii ar trebui să onoreze invitațiile primite, mai ales dacă își caută ”sufletul pereche”. Planeta Iubirii se află în zodia lor și le aduce noroc, iar Soarele le poate aduce oportunități prin intermediul prietenilor. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță noroc în plan financiar, în zilele de luni și marți, când nativii pot primi o mărire de salariusau pot primi un ajutor consistent de la cineva din familie. Miercuri, însă, planeta Marte va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus, iar nativilor li se recomandă prudență, calm și tact în relațiile de muncă, în special în cele cu persoanele care au putere de decizie. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți, să se concentreze pe propriile dorințe, proiecte și interese, pentru că Luna se va afla în zodia lor și va fi în armonie cu Micul Benefic Jupiter, cu planeta Schimbării, Uranus, dar și cu planeta Responsabilității, Saturn. Miercuri, însă, planeta Marte va forma un aspect tensionat, care va afecta sectorul Banilor… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 18-23 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă importantă în plan financiar pentru nativi. Până în weekend, Soarele și planeta Mercur se vor mai afla în zodia Fecioară și vor acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Vărsătorilor. Miercuri, însă, planeta Marte, aflată în zodia Vărsător, va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus. Aspectul amintit poate afecta în special relațiile de familie! Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018 pentru zodia Fecioară pune accent pe relațiile nativilor, pentru că, până în weekend, Soarele și planeta Mercur se vor mai afla în zodia Fecioarei și în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Astfel, Peștii singuri ar fi bine să ”socializeze” mai mult, iar cei care au o relație, vor petrece clipe frumoase alături de partener. Perioada va fi benefică și pentru relațiile de afaceri și cele de muncă. Citește horoscopul complet aici!