HOROSCOP OANA HANGANU 25 iunie -1 iulie 2018: Marte, retrograd în zodia Vărsător, Luna Plină în zodia Capricorn

Horoscop săptămânal 25 iunie -1 iulie 2018 Oana Hanganu. Marte retrograd, Luna Plină în Capricorn, Mercur în zodia Leu! Află cum sunt influențate zodiile.

22 iun. 2018, 13:57
HOROSCOP OANA HANGANU 25 iunie -1 iulie 2018: Marte, retrograd în zodia Vărsător, Luna Plină în zodia Capricorn

Berbecii trebuie să aleagă momentul potrivit dacă vor să vorbească despre bani. Altfel, în cuplu, vor ”sări scântei”. În carieră, unii culeg roadele, alții se gândesc la mari schimbări.

Taurii s-au săturat să rezolve, singuri, problemele administrative și gospodărești, dar, când cer ajutorul, trebuie să nu uite că ”tonul face muzica”. Regula este valabilă și în relațiile de muncă.

Gemenii care au de susținut examene trebuie să nu se bazeze pe ”baftă”, iar cei care călătoresc în străinătate să verifice toate detaliile legate de acte și relația cu autoritățile.

Racii nu se pot baza pe cei din jur, iar bugetul personal trebuie administrat cu atenție. Norocul nu le lipsește, dar principala sursă de venit rămâne munca proprie.

Leii sunt luați prin surprindere de unele schimbări de la serviciu. S-ar putea ca schimbările să le rănească orgoliul, dar Soarele va intra ”pe strada” lor în 22 iulie.

Fecioarele au parte de împliniri în plan sentimental sau primesc vești bune legate de copii. Nativii singuri înțeleg unde au greșit în vechile relații și ce așteptări au, cu adevărat, de la un partener.

Balanțele își schimbă atitudinea față de cei dragi și nu mai trec orice cu vederea. Chiar și în relația cu copiii devin mai autoritare. În cuplu, gelozia poate provoca probleme.

Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 

BERBEC TAUR | GEMENI | RAC | LEU FECIOARA BALANTA 

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI