Horoscop Oana Hanganu 25 septembrie – 1 octombrie 2017: Pluton în Capricorn ne testează limitele, ne macină orgoliul

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Oana Hanganu. Pluton, planeta marilor transformări de caractere, destine și vieți, revine în forță, în mers direct, în Capricorn. Toate zodiile vor fi afectate! Săptămâna 25 septembrie -1 octombrie este marcată de două evenimente astrologice importante: revenirea planetei Pluton la mersul direct și intrarea lui Mercur în zodia Balanță.

24 sept. 2017, 05:23
Horoscop Oana Hanganu 25 septembrie – 1 octombrie 2017: Pluton în Capricorn ne testează limitele, ne macină orgoliul

Berbecii vor să impresioneze și se implică în pre multe activități dar, presați de timp, se aleg cu restanțe…Citește aici mai multe!

Taurii vor să plece în străinătate, dar partenerul de viață nu este de acord. Subiectul trebuie închis, deocamdată…Citește aici mai multe!

Gemenii  singuri au parte relații dominate de pasiune, în care nu va fi loc pentru tabu-uri sau prejudecăți…Citește aici mai multe!

Racii au puterea de a-și recunoaște greșelile față de partener și își dovedesc, prin fapte, sentimentele…Citește aici mai multe!

Leii  acordă mare atenție sănătății și stilului de viață. Sub îndrumarea specialiștilor, pot face schimbări necesare…Citește aici mai multe!

Fecioarele acordă prea mult timp, prea multă energie și atenție celor dragi. Trebuie să își schimbe atitudinea…Citește aici mai multe!

Balanțele  primesc un ajutor neașteptat, de la un fost partener, pentru a-și rezolva problemele…Citește aici mai multe!

Scorpionii află care sunt adevărații prieteni. În profesie, renunță la cei slab pregătiți și care bat apa în piuă…Citește aici mai multe!

Săgetătorii devin mai responsabili în administrarea bugetului familiei și își caută surse suplimentare de venit…Citește aici mai multe!

Capricornii primesc oferte tentante de la foști angajatori, dar nativii au memorie bună și nu se grăbesc să accepte…Citește aici mai multe!

Vărsătorii  sunt sprijiniți, într-un context profesional, de o persoană cu care s-au certat  în trecut…Citește aici mai multe!

Peștii  se debarasează de de toți cei care nu le aduc decât critici, plângeri, reproșuri, energii negative…Citește aici mai multe!