Horoscop Oana Hanganu 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: E vremea schimbării

Horoscop Oana Hanganu 27 noiembrie - 3 decembrie 2017. Vărsătorii primesc vești care le pot schimba părerea despre un prieten. În plan personal, Luna Plină vine cu împliniri sau cu oportunități sentimentale. Citeşte previziunile pentru toate zodiile, detaliat, pe huff.ro.

26 nov. 2017, 09:46
Horoscop Oana Hanganu 27 noiembrie – 3 decembrie 2017: E vremea schimbării

BERBEC

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii pot primi un cadou special: o vacanță în străinătate, o invitație la concertul unui artist apreciat sau la un alt eveniment care îi interesează.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Berbec pune accent pe comunicare și socializare și anunță o agendă încărcată pentru nativi.TAUR

Taurii au chef de cuceriri, iar de la un flirt sau de la o idilă de vacanță pot ajunge la convingerea că și-au găsit jumătatea. Financiar, au șanse de câștig.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Taur anunță mai multă implicare și pasiune în cuplu, dar și noroc financiar. 

GEMENI

Gemenii sunt admirați, simpatizați, înțeleși, ajutați și, dacă e cazul, iertați mult mai ușor decât altădată de către cei din jur. Iar asta le convine. 

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță armonie în cuplu și colaborări profesionale excelente, dar și riscul de a dezvălui secrete personale sau de a deveni prea interesat de secretele celor din jur. 

RAC

Racii au succes în plan profesional și relații excelente cu colegii, dar trebuie să verifice cu atenție documentele pe care le redactează ori le semnează.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3decembrie 2017 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile de la locul de muncă și pe atenția acordată, de nativi, sănătății personale, dar și pe posibila reactivare a unor probleme din trecut, care nu mai suportă amânare. 

LEU

Leii au parte de schimbări în cercul de prieteni. Pentru unii nativi, asta înseamnă că o veche prietenie se poate transforma într-o neașteptată poveste de iubire. Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: LEU – Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Leu pune accentul pe viața sentimentală a nativilor, pe relația acestora cu copiii, da și pe schimbările care pot să apară în cercul social al nativilor. 

FECIOARĂ

Fecioarele pot relua legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau pot găsi documente pierdute. În carieră, e vremea pentru o schimbare. 

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță relații armonioase în familie și oportunități profesionale, cum ar fi o promovare sau o mărire de salariu sau găsirea unui loc de muncă bine plătit.

Alege direct zodia: BERBEC – TAUR  – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.