Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul până în noiembrie, în funcţie de zodie

Horoscop Oana Hanganu: Până în ziua de 8 noiembrie, Jupiter, planeta Marelui Noroc sau ”marele Benefic” (așa cum este numit în astrologie), se va afla în zodia Scorpion. Astfel, Scorpionii se vor bucura de o puternică protecție astrală, iar norocul va fi de partea lor.Din 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetător și, timp de un an de zile, va duce noroc deplin pentru nativii acestui semn . Dar fiecare zodie va avea șanse și opotunități!

12 iul. 2018, 11:30
Horoscop Oana Hanganu: Cum stai cu norocul până în noiembrie, în funcţie de zodie

BERBEC
Horoscopul norocului anunță că Berbecii vor avea mare noroc în plan financiar. Până în noiembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în „casa Banilor altora” din astrograma lor. Astfel, Berbecii pot primi cadouri valoroase de la partener, moșteniri, burse pentru studii ori alte finanțări pentru proiecte personale sau credite în condiții avantajoase.
În relațiile sentimentale, vor conta în mod special pasiunea și atracția fizică.

TAUR
Horoscopul norocului anunță că Taurii singuri își pot găsi sufletul pereche sau pot rezolva orice problemă serioasă din cuplu. Iar asta, pentru că, până în noiembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în sectorul Mariajului din astrograma lor.
Dar, cum în zodia lor se află și planeta Surprizelor, Uranus, mulți Tauri se vor îndrăgosti pe neașteptate, după care se vor „vindeca”, rapid, de iubire.
În plan profesional, sunt posibile colaborări care le vor aduce succes și profit neașteptat.

GEMENII
Horoscopul norocului anunță că Gemenii sunt favorizați de astre în plan profesional și își pot rezolva (chiar în mod miraculous!) eventualele probleme de sănătate. La actualul loc de muncă, Gemenii vor fi apreciați și promovați.
Cei care își caută un job, vor avea succes, iar ascensiunea lor profesională îi va surprinde chiar și pe ei cei mai buni prieteni. Marele Benefic Jupiter va fi și de partea nativilor care lucrează pe cont propriu.

RAC
Horoscopul norocului anunță că Racii vor avea parte de iubire, iar relația lor cu copiii va fi excelentă. În cuplu, nativii se vor convinge de sentimentele partenerului de viață și mulți dintre ei vor retrăi farmecul și magia de la început.
Următoarele luni vor veni cu vești bune și pentru Racii care își doresc copii. Nativii singuri au șanse mari să își întâlnească sufletul-pereche.
Profesional, vor fi avantajați cei care-și pun în valoare creativitatea.

LEU
Horoscopul norocului anunță că Leii își vor cumpăra o casă nouă sau își vor reamenaja locuința. Afacerile de familie și cele imobiliare le pot aduce maxim profit.
În plan personal, mulți Lei se vor așeza la casa lor sau vor dori mai mult decât oricând să își întemeieze o familie. Iar până la începutul lunii noiembrie, Leii singuri își pot întâlni viitorul partener de viață.
În cazul celor căsătoriți, familia se poate mări prin nașterea unui copil

FECIOARĂ
Horoscopul norocului anunță că Fecioarele își vor continua studiile sau vor urma programe de perfecționare. Acestea le vor deschide drumul spre succes în carieră.
Călătoriile, afacerile și relațiile cu frații sau cu vecinii vor fi, de asemenea, ocrotite de Marele Benefic Jupiter. Mai mult, unii nativi pot demara, în această perioadă, afaceri rentabile împreună cu un frate sau cu un prieten.
Fecioarele vor obține tot ce-și doresc pentru că vor ști să negocieze.

BALANȚĂ
Horoscopul norocului anunță că Balanțele vor câștiga mai mulți bani. E vorba de bani obținuți prin munca proprie și prin valorificarea mai înțeleaptă și mai eficientă a resurselor personale (studii, experiență, talent, abilități, timp, relații, bani etc).
Banii pot veni și pe neașteptate, pentru că, în „casa Banilor” altora, se va afla, și în următoarele luni, planeta Surprizelor, Uranus. E vorba de cadouri sau de donații, de finanțări pentru proiecte personale sau de moșteniri.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com