HOROSCOP OANA HANGANU: Miercuri, 27 iunie 2018, Marte, planeta Războiului îşi va începe tranzitul retrograd

Săptămâna este marcată de cifra 8. Aceasta aduce noroc, dar și schimbări neașteptate de situații. Astfel, va urma o perioadă provocatoare pentru cei care nu apreciază cu adevărat ceea ce au obținut și pentru cei care uită că puterea și succesul trebuie însoțite de responsabilitate și compasiune.

26 iun. 2018, 16:27
HOROSCOP OANA HANGANU: Miercuri, 27 iunie 2018, Marte, planeta Războiului îşi va începe tranzitul retrograd

În numerologie, vibrația numărului 26 este dată de cifra 8 (2+6=8).
8 aduce noroc, dar aduce și răsturnări neașteptate de situații.
8 o CIFRĂ a PUTERII (de orice fel) dar și a RESPONSABILITĂȚII.

8 ne cere să apreciem și să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să nu ne pierdem speranța și credința pentru că întotdeauna există o cale, o soluție, o șansă. Aceasta este puterea personală a fiecăruia dintre noi, indiferent de statut social sau alte criterii.
Iar 8 patronează și PUTEREA PERSONALĂ, cea de a renaște, dacă e cazul, ”din propria cenușă”.

De altfel, în astrologie, 8 corespunde zodiei Scorpion, zodia Puterii, dar și semnul transformării.
Iar potrivit horoscopului săptămânal, în perioada 25 iunie-1 iulie 2018 vor avea loc 3 evenimente importante: tranzitul retrograd al lui Marte, Luna Plină în Capricorn și intrarea planetei Mercur în zodia Leu.

Primul eveniment va avea loc miercuri, 27 iunie 2018, când Marte, planeta Războiului și Acțiunii, își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător, zodia schimbării, independenței, revoltelor și revoluțiilor.

Interesant este că și ziua de miercuri va avea vibrația numerologică 8:
27.06.2018 2+7+0+6+2+0+1+8=26 2+6=8.

În plan personal, în această săptămână, energia cifrei 8 ne va ajuta să ne redescoperim puterea interioară și să facem schimbările pe care le-am tot amânat din diverse motive.

Unii vor renunța la relații în care se simt încorsetați, alții vor începe să își pună, cu adevărat, în valoare talentul, experiența sau pregătirea profesională, iar alții vor face primii pași în afaceri personale sau în relații pe care și le doresc de mult timp.Numerele, ca și astrele, ne influențează mereu.