Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018. Vor fi 8 evenimente importante în luna a 8-a din an

Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018. Vor fi 8 evenimente astrologice importante în luna a 8-a din an! Iar vibrația cifrei 8 aduce schimbare, răsturnări de situații, dar și noroc! Și astrele au pregătit o lună plină de provocări pentru zodii. Acestea pot fi, însă, transformate în oportunități de cei care nu se cramponează de trecut, optează pentru schimbări reale și au curajul să ia decizii radicale. Horoscopul lunii august 2018 este marcat de 8 evenimente astrologice importante, aducătoare de schimbări drastice, necesare și imposibil de evitat. Dar toate acestea vor da o șansă în plus celor interesați să se îndrepte spre adevărata menire și să-și împlinească destinul.

02 aug. 2018, 14:01
Horoscop Oana Hanganu pentru luna august 2018. Vor fi 8 evenimente importante în luna a 8-a din an

Cele 8 evenimente astrologice importante din august sunt:

  • 6 august: Venus intră în zodia Balanță;
  • 7 august: începe tranzitul retrograd al planetei Uranus, în zodia Taur;
  • 11 august: Luna Nouă în Leu însoțită de o eclipsă parțială de Soare;
  • 13 august: Marte retrograd ajunge în zodia Capricorn;
  • 19 august: Mercur revine la mersul direct în zodia Leu;
  • 23 august: Soarele intră în zodia Fecioară;
  • 26 august: Luna Plină în zodia Pești;
  • 27 august: Marte revine la mersul direct în zodia Capricorn.

Iată ce prevede horoscopul lunii august 2018 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Berbec anunță șanse și schimbări pozitive în plan sentimental și partenerial chiar din prima parte a lunii și, pentru unii nativi, o idilă la serviciu. August vine și cu surprize în plan financiar dar nativii trebuie să nu exagereze cu cheltuielile… Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Taur anunță profit în afaceri sau succes în plan profesional, precum și relații excelente cu șefii și colegii, după data de 6 august. În plan sentimental, apar schimbările așteptate, după data de 23 august. În plan profesional, mulți nativi își vor găsi job-uri mai bune în străinătate.  Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni este dominat de tranzitul planetei Mercur și le recomandă nativilor să evite luarea unor decizii importante, semnarea de contracte sau cumpărarea de obiecte de valoare înainte de data de 19 august. În plan profesional, cel mai important moment poate fi Luna Plină din data de 26 august. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul lunii august 2018 pentru zodia Rac anunță armonie în familie și, pentru nativii singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche prin intermediul unei rude sau cu ocazia unui eveniment. Toate acestea vor fi favorizate de intrarea planetei Venus în Balanță și în sectorul Casei și al familiei din astrograma lor, în data de 6 august. Citește horoscopul complet aici!


Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com