Horoscop Oana Hanganu. Saturn în Capricorn aduce 3 ani de schimbări karmice

Din 20 decembrie, Saturn aduce 3 ani de schimbări karmice pentru zodii. Citește un horoscop special realizat de Oana Hanganu pentru perioada cu Saturn în Capricorn! Află care va fi lecția ta de viață până în 2020!

19 dec. 2017, 13:14
Horoscop Oana Hanganu. Saturn în Capricorn aduce 3 ani de schimbări karmice

Saturn este „Lordul Karmei” și, de fiecare dată când părăsește o zodie pentru a patrona, timp de cca 3 ani, un alt semn, provoacă schimbări uriașe, imposibil de evitat, scrie huff.ro. E vorba de schimbări karmice, de lecții pe care trebuie să le învățăm, de teste și provocări care ne dau viața peste cap, dar care ne ajută să devenim mai maturi, mai responsabili, mai înțelepți.

Citeşte şi Horoscop 2018. Acestea sunt combinaţiile perfecte de zodii. Compatibilitate 100%

Schimbările aduse de Saturn sunt greu de anticipat, mai ales că se va face simțită și influența planetei Pluton, aflată în aceeași zodie, Capricorn. Iar Pluton este considerat, în astrologie, „planeta Transformărilor”.

Revenind la Saturn, trebuie amintit faptul că el este și „zeul timpului”, iar schimbările pe care le provoacă sau le favorizează cer, întotdeauna, timp și răbdare, multă muncă și perseverență, implicare, seriozitate și responsabilitate.
Cine respectă regulile lui Saturn și își învață lecția de viață, va fi recompensat de astre și Destin! Cine nu, va aduna restanțe pe care, în ani, le va plăti.

Saturn ne va ajuta să ne „(re)construim” personalitatea, cariera, relațiile cu cei din jur, viața, în general.
Pentru foarte mulți, acest proces va fi unul dificil, care va impune renunțări și sacrificii, distrugerea unor false idealuri sau a unor relații toxice, anularea unor alegeri profesionale care i-au îndepărtat pe nativi de reala menire în viață sau reorientarea și nevoia de adaptare în contexte cu totul diferite.

Iată cum vor fi influențate zodiile de tranzitul lui Saturn in Capricorn:
Berbecii își vor schimba cariera sau vor trece prin perioade solicitante, pline de provocări. Cei care vor ști să transforme aceste provocări în oportunități vor avea de câștigat și se vor bucura de succes extraordinar.
Pentru unii nativi Berbec, Saturn va aduce responsabilități suplimentare la actualul loc de muncă, de care va depinde promovarea lor ulterioară.
Pentru alții, Saturn poate să aducă și obstacole, care îi vor determina să își schimbe locul de muncă sau chiar domeniul de activitate sau să aleagă afaceri pe cont propriu.

Taurii vor trece prin evenimente care le vor testa răbdarea, le vor pune la încercare credința sau principiile sau vor alege, din proprie inițiativă să își schimbe viața și să acorde o mai mare atenție valorilor spirituale, lăsând interesul pentru bani și valori materiale în plan secund.

Unii nativi Taur se vor îndrepta spre noi sisteme spirituale, în timp ce alții se vor întoarce la școală, reluând studii abandonate sau înscriindu-se (chiar la o vârstă mai înaintată) la școala pe care visau de mult să o urmeze.

Pe alți nativi, Saturn îi va motiva să se mute in străinătate, chiar dacă adaptarea nu va fi deloc ușoară.

Gemenii vor învăța să administreze mai eficient bugetul familiei sau „banii altora”, prin job-urile pe care le vor avea sau prin afacerile în care se vor implica.

Gemenii care vor avea nevoie de credite sau vor dori să obțină finanțări pentru proiectele lor vor avea nevoie de prudență pentru a nu se împovăra cu obligații greu de onorat. În cazul unor finanțări de la instituții oficiale, mare atenție la acte și la colaboratori!

În plan personal, unii Gemeni nu se vor mai putea baza pe veniturile partenerului sau vor avea de făcut cheltuieli semnificative, la care nu vor mai contribui cei apropiați. Vor avea nevoie, așadar, de noi surse de venit.

Racii vor avea de depășit perioade provocatoare, în care mariajul sau relațiile de colaborare profesională vor fi testate, analizate, evaluate. Unele vor trece probele lui Saturn și se vor consolida, în timp ce altele se vor stinge, chiar dacă procesul va fi destul de anevoios.

Citeşte şi Horoscop 2018. În ce luna îţi merge bine, în funcţie de zodie

Mai multe detalii, pe huff.ro