Horoscop Oana Hanganu. Venus în Berbec aduce tentaţii şi aventuri. Cum te fereşti de trădări

Horoscop Oana Hanganu. Până la sfârșitul lunii, Venus în Berbec aduce tentații și aventuri. Cum te ferești de trădări în iubire. 

16 mart. 2018, 08:59
Horoscop Oana Hanganu. Venus în Berbec aduce tentaţii şi aventuri. Cum te fereşti de trădări

Venus în Berbec ne face mai impulsivi, mai puțin dispuși să facem sacrificii pentru o anumită persoană sau pentru binele relației și mai interesați de propriile dorințe.

De asemenea, ne face mai „receptivi” la tentații și mai dornici de a trăi fiecare clipă cu intensitate, fără prea multe griji sau întrebări legate de viitor.

Perioada cu Venus în Berbec favorizează dragostea la prima vedere și „arderea” unor etape în relații, dar și un soi de egoism și de detașare.

Flacăra iubirii și a pasiunii se aprinde rapid, dar se stinge la fel de repede.

Perioada cu Venus în zodia Berbec este excelentă pentru cei care vor să își găsească un partener sau pentru cei care vor să își”condimenteze” viața sentimentală.

Pentru persoanele care au o relație stabilă, Venus în Berbec poate aduce și provocări pentru că vine cu tentații sentimentale și cu poftă flirt, dar și de aventuri.

De aceea, riscul unor trădări în iubire trebuie trecut pe lista de efecte ale tranzitului planetei Iubirii prin zodia de Foc, Berbec.

Cristalele pot reduce acest risc prin vibrația lor pozitivă, dacă sunt purtate ca talisman sau dacă sunt „plasate strategic” în casă.

Citește și: Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit cum să atragi norocul de partea ta în Anul Nou Chinezesc

Ce cristale te feresc de trădări în iubire, pe huff.ro