Horoscop Oana Hanganu. Veşti proaste pentru toate zodiile, Mercur retrograd până în 15 aprilie. Sfaturile astrologului

Horoscop Oana Hanganu. Mercur retrograd până în 15 aprilie. Ce sa faci și ce să eviți în această perioadă.

07 apr. 2018, 06:55
Horoscop Oana Hanganu. Veşti proaste pentru toate zodiile, Mercur retrograd până în 15 aprilie. Sfaturile astrologului

Uranus este planeta Surprizelor, a schimbărilor neașteptate, a revoltelor și revoluțiilor, a soluțiilor ingenioase și a internetului.

Venus este planeta Iubirii, creativității, echilibrului, armoniei și a diplomației. Ea patronează relația noastră cu banii și atunci când se află într-o zodie de foc, ne face mai cheltuitori și mai dornici de lux, confort și eleganță.

Probabil că nu puțini sunt cei care au simțit, în ultima perioadă, un chef extraordinar de cumpărături și de „investiții” în propria persoană, mai ales că, împreună cu Venus, în zodia Berbec a acționat și Mercur, planeta Comertului, comunicării și călătoriilor.

Dar din 23 martie și până în 15 aprilie, Mercur retrograd ne cere să fim mai selectivi și, pe cât posibil, să evităm deciziile, schimbările și investițiile majore.

Recomandarea este necesară mai ales că în săptămâna 26 martie-1 aprilie, planetele Venus și Uranus vor forma o așa-numită”conjuncție” și ne vor „îndemna” să colindăm magazinele și să ne golim conturile.

Dacă nu reziști tentațiilor sau ofertelor, e bine să verifici cu mare atenției toate detaliile, inclusiv cele care se referă la garanții și condiții de retur. S-ar putea să ai nevoie de ele… De obicei, când Mercur este retrograd, ne răzgândim rapid, ne schimbăm gusturile și ce ne place astăzi mâine nu mai are, parcă, același farmec sau aceleași calități.

Răzgândirea peste noapte afectează și negocierile sau colaborările profesionale, motiv pentru care, ar fi bine să amâni, până după 15 aprilie, discutarea și semnarea de contracte. Dacă amânarea nu este posibilă, te poți aștepta la renegocieri ulterioare.

Acum nimic nu poate fi „bătut în cuie”, chiar dacă toate persoanele implicate sunt serioase și corecte. De obicei, pe Mercur retrograd, informațiile care circulă sau pe care se bazează deciziile nu sunt complete sau în totalitate corecte.

Mai multe detalii,pe huff.ro