Horoscop Oana Hanganu weekend-ul 21-22 iulie 2018: Se anunţă petreceri cu prietenii

Horoscop Oana Hanganu pentru weekend-ul 21-22 iulie 2018. O zodie face rost de bani pentru o urgență, alta se ceartă cu partenerul din cauza banilor. O zodie pleacă în vacanță cu familia, iar alta trebuie să meargă la serviciu. Află care zodii sunt favorizate de astrele la sfârșit de săptămână!

21 iul. 2018, 06:45
Horoscop Oana Hanganu weekend-ul 21-22 iulie 2018: Se anunţă petreceri cu prietenii

BERBEC
Berbecii reușesc să facă rost de banii necesari pentru a rezolva o problemă urgentă sau pentru a nu rata o promoție. În plan sentimental, se anunță schimbări, în special pentru nativii singuri.

TAUR
Taurii au parte de un weekend frumos în doi, dacă renunță la orgolii și încăpățânare sau dacă nu petrec prea mult timp cu prietenii, uitând de planurile făcute cu familia.

GEMENII
Gemenii își iau încă un job sau lucrează și în weekend,  pentru s-și suplimenta veniturile. Au multe de făcut, dar ar trebui să se odihnească și să nu-și neglijeze sănătatea.

RAC
Racii pleacă în călătorie cu familia și se distrează de minune. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche fie la o petrecere, fie în timpul vacanței în care pleacă însoțiți de prieteni.

LEU
Leii se mută în casă nouă, se căsătoresc sau sunt invitați la un eveniment de familie. Weekend-ul este foarte potrivit și pentru vizite la rude sau lucrări de redecorare a locuinței.

FECIOARĂ
Fecioarele au oaspeți și își petrec weekend-ul în compania acestora, spre nemulțumirea prietenilor care aveau alte planuri. În plus, relațiile și comunicarea nativilor cu copiii sunt excelente.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com