Horoscop Oana Hanganu: Zodiacul iubirii pentru luna SEPTEMBRIE

Horoscop Oana Hanganu pentru perioada 26 august-20 septembrie, când Venus se afla in zodia Leu. Doua zodii au mare noroc in dragoste, iar una alearga dupa himere.

RomaniaTV.net
25 aug. 2017, 05:52
Horoscop Oana Hanganu: Zodiacul iubirii pentru luna SEPTEMBRIE

BERBEC

Berbecii sunt favorizati de astre: Venus ajunge in casa Iubirii din astrograma lor.

Berbecii singuri isi intalnesc sufletul-pereche, iar cei care au o relatie stabila se bucura de afectiune si pasiune. Multi dintre ei devin parinti sau „pun la cale”, acum, un copil.

TAUR

Pentru Tauri, Venus in Leu aduce  armonie in relatia cu parintii sau dorinta de a-si intemeia propria familie.

Pana in 20 septembrie, multi Tauri isi vor cumpara o casa ori isi vor redecora si reamenaja locuinta actuala.

GEMENII

Gemenii au noroc: Venus ii ajuta sa comunice excelent cu toata lumea, iar Marele Benefic Jupiter ii ajuta sa isi gaseasca partenerul ideal.

Gemenii care isi doresc sa devina parinti pot primi, pana in 20 septembrie, vestea cea mare.

RAC

Pentru Raci, Venus in Leu aduce noroc financiar, iar acesta le va permite sa isi rasfete, asa cum isi doresc, partenerul sau partenera de viata.
Racii implicati in relatii toxice sau abuzive vor renunta sa se mai lupte cu morile de vant si isi vor vedea de viata lor.

LEU

Pentru Lei, prezenţa planetei Venus in zodia lor inseamna mai mult farmec. Daca sunt singuri, vor atrage in viata lor Iubirea adevarata.
Daca au pe cineva, relatia lor va fi plina de pasiune, iar declaratiile de iubire, dar si crizele de gelozie vor face parte din „peisaj”.

FECIOARA

Pentru Fecioare, Venus in Leu poate reactiva o poveste de dragoste din trecut sau poate revigora actuala relatie.
O idila noua este, de asemenea, posibila, dar Fecioarele trebuie sa nu isi faca iluzii inainte de vreme. Riscul unor dezamagiri nu poate neglijat.

Pentru celelalte zodii, AICI.