Horoscop: Obiceiuri care îţi aduc ghinion, în funcţie de zodie

În viaţă se spune că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, lucru care se aplica şi atunci când ne confruntăm cu situaţii dificile sau când suntem loviţi de ghinion.

16 sept. 2014, 07:16
Horoscop: Obiceiuri care îţi aduc ghinion, în funcţie de zodie

Tot ce facem se reflecta asupra noastra, iar de multe ori intamplarile nefaste nu sunt intamplatoare. Foarte multe persoane incearca sa evite gesturile sau obiceiurile care le atrag ghinion, insa multe dintre ele sunt interpretate gresit.

Astrele au si ele un cuvant de spus in ceea ce priveste ghinionul sau norocul. Asadar, in functie de zodia in care te-ai nascut, poti afla care sunt obiceiurile care iti aduc ghinion.

Berbec

Berbecii au tendinta sa spuna „nu” la tot ceea ce e nou, iar atunci cand nu le convine ceva, isi incruciseaza bratele si nu accepta si alte opinii. In plus, foarte multe persoane nascute in aceasta zodie au tendinta sa pronunte cuvinte cu rezonanta negativa. Toate aceste obiceiuri nu vor face altceva decat sa le atraga acestor nativi numai ghinioane.

Taur

Taurii au prostul obicei sa-si formeze tot felul de obsesii pentru persoane sau lucruri de valoare si astfel nu mai sunt capabili sa vada altceva in fata ochilor. Se incapataneaza foarte repede, pica usor pe ganduri si au tendinta sa priveasca totul intr-un mod negativ, ceea ce le va atrage numai ghinioane in viata. Acesti nativi trebuie sa invete sa se bucure de moment si sa recunoasca atunci cand comit greseli.

Gemeni

Gemenii au obiceiul sa minta foarte des sau sa gaseasca tot felul de scuze atunci cand trebuie sa treaca la lucruri mai serioase. Totodata, ei au tendinta sa-si formeze anumite fixatii si renunta cu greu la anumite obiceiuri de zi cu zi. Sunt tipicari si tocmai aceste lucruri ii va face sa atraga foarte mult ghinion in viata lor.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.