HOROSCOP: Obiceiuri care te feresc de ghinion, în funcţie de zodie

Unele persoane sunt mai ghinioniste, in timp ce altele sunt ferite de ghinioane. Fie ca unele dintre ele au tot felul de obiceiuri care le feresc de evenimente nefaste, fie ca altele apeleaza la tot felul de trucuri pentru a avea parte de mai mult noroc, in final fiecare dintre noi apeleaza la un sistem propriu de credinte care ne ajuta sa trecem mai usor prin viata.

22 oct. 2014, 05:55
HOROSCOP: Obiceiuri care te feresc de ghinion, în funcţie de zodie

Astrologia joaca un rol important si la acest capitol, iar tu poti afla care sunt obiceiurile care te feresc de ghinion, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec
Esti o persoana cu frica de Dumnezeu si mereu ai tendinta sa pui anumite evenimente nefaste pe seama obiceiurilor pe care le ai. Consideri ca pentru a scapa de ghinion este suficient sa nu te intorci din drum atunci cand ai ceva important de facut sau sa faci trei pasi inapoi in momentul in care iti taie calea o pisica neagra.

CITEŞTE ŞI: Horoscop complet miercuri, 22 octombrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Taur
Esti o persoana foarte superstitioasa si ai nevoie de tot felul de confirmari pentru a te asigura ca totul iti merge bine. Astepti anumite semnale pe care doar tu esti capabila sa le vezi si, desigur, doar tu crezi in puterea lor. Totusi, aceasta gandire te va ajuta sa te feresti de ghinion.

Gemeni
Crezi in legile karmice si consideri ca nicio fapta buna nu ramane nerasplatita, le fel cum nicio fapta rea nu ramane nepedepsita. Asadar, ai tendinta sa fii foarte responsabila si incerci mereu sa le faci un bine celor din jur, sperand in acest fel ca vei fi ferita de ghinioane.

Citeste mai mult pe ele.ro