Horoscop. Obsesia ta cea mai mare, în funcţie de zodie. Ce te enervează?

Nativei din Fecioară îi e frică de haos, aşa că preocuparea sa principală este de a face ordine tot timpul.

10 feb. 2016, 05:00
Horoscop. Obsesia ta cea mai mare, în funcţie de zodie. Ce te enervează?

VĂRSĂTOR

Vrei să ai mereu ultimul cuvânt şi nu suporţi să recunoşti că ai greşit atunci când este cazul. Mergi până în pânzele albe numai ca să ai dreptate şi eşti genul de persoană care vede doar într-o anumită direcţie şi nu vrea să se schimbe. Te obsedează gândul că altcineva este mai bun ca tine şi pur şi simplu nu accepţi!

PEŞTI

Eşti obsedată de igienă, te gândeşti tot timpul că te-ai putea îmbolnăvi şi încerci să îi faci pe cei din jur să fie ca tine. Duci această dorinţă la extrem şi nu poţi să te mai bucuri de nimic de teamă că ceva rău ţi s-ar putea întâmpla ţie sau celor dragi.

BERBEC

Vrei să fii mereu pe primul loc şi pui cariera mereu în faţă. Din păcate pentru tine, această obsesie te poate face să pierzi alte aspecte importante ale vieţii tale. În cele mai multe cazuri nu există deloc o viaţă sentimentală sau dacă există este una nefericită.

TAUR

Nu îţi place să îţi dea cineva peste cap rutina şi nu suporţi modificările dacă ţi le impun alţii. Eşti foarte căpoasă şi te obsedează ideea de schimbare, lucru care te trage în jos de cele mai multe ori. Atunci când îţi pui ceva în cap, nimeni nu te poate face să te răzgândeşti.

Citeşte mai multe pe eva.ro