HOROSCOP OCTOMBRIE 2016: Schimbări DRAMATICE pentru Balanţă, Capricorn şi…

Horoscopul lunii octombrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna octombrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
21 sept. 2016, 11:29
HOROSCOP OCTOMBRIE 2016: Schimbări DRAMATICE pentru Balanţă, Capricorn şi…

Berbec

Luna octombrie este pentru nativul din zodia Berbec o lună în care guvernează confuzia. Nu ştii prea bine ce vrei, încotro să mergi şi cum să procedezi. Trebuie să conştientizezi de cât eşti în stare pentru a nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma. Dacă exagerezi din dorinţa de a face cât mai multe, strele te vor pedepsi şi îţi vor lua tot câştigul. Fii prudentă şi nu vei avea de pierdut.

Pe plan profesional, luna octombrie nu aduce schimbări majore. Totul va merge conform planurilor tale, nu vei excela în nicio direcţie, însă nici nu vei avea de pierdut. Nu te subestima şi nu îţi pierde încrederea în tine. Orice perioadă proastă este urmată de una reuşită, în care lucrurile se aşază. Sub nicio formă nu trebuie să te grăbeşti în a lua decizii pentru că vei da greş. Asta nu înseamnă că trebuie să stai ca o legumă şi să laşi lucrurile să vină de la sine, ci că trebuie să cântăreşti cu atenţie orice hotărâre iei.

Pe plan sentimental lucrurile merg mult mai bine decât pe plan profesional. Reuşeşti să ajungi pe linia de plutire şi te relaxezi complet. Eşti lipsită de griji şi mulţumită cu deciziile luate. Orice problemă de cuplu se rezolvă rapid şi simplu, însă nu trebuie să uiţi imp0ortanţa pe care comunicarea o are. Nu te îndepărta de prietenii tăi, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să faci eforturi pentru a-ţi face timp pentru asta. Nu încerca să pari altfel decât eşti, păstrează-ţi principiile şi valorile şi oamenii te vor aprecia pentru asta.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Citeşte zodiacul şi află ce ţi-au pregătit astrele pentru următoarele 3 luni, în funcţie de zodie

Taur

Luna aceasta Taurul se simte precum Peştele în apă. Toate lucrurile par să decurgă aşa cum trebuie, iar eforturile depuse nu rămân nerăsplătite. Ar trebui totuşi să acorzi mai multă atenţie sănătăţii tale pentru că ar putea apărea câteva probleme. Nu le ignora, tratează-le imediat ce apar pentru a evita complicaţiile.

Pe plan financiar, prima parte a lunii octombrie este cât se poate de reuşită. Reuşeşti să termini tot ce ai de făcut pe plan profesional şi răsplata vine la timp aşa că au suficienţi bani pentru shoppingul de toamnă. Ai face bine însă să păstrezi ceva bănuţi şi pentru zile negre, mai ales că în a doua jumătate a lunii, câştigurile financiare vor suferi un blocaj. E posibil să te simţi puţin copleşită de atenţia pe care lumea ţi-o oferă, însă ai putea să te bucuri de ea.

Pe plan sentimental, Taurii trebuie să îşi folosească toate armele pentur a întoarce lucrurile în favoarea lor. Înlătură obstacolele ce îţi apar în cale imediat ce acestea apar, nu le lăsa să se instaleze. Înlocuieşte, pentru o perioadă, sinceritatea cu viclenia. Astfel, vei reuşi să ieşi în câştig. Nu te grăbi, analizează bine lucrurile înainte de a acţiona pentur că ştii deja că graba strică treaba.

Citeşte mai mult pe feminis.ro