HOROSCOP OCTOMBRIE Mariana Cojocaru: Risc de pierderi pentru multe zodii, atenţie la Venus retrograd în Scorpion

Horoscop Mariana Cojocaru pentru OCTOMBRIE. Zodiile trebuie sa renunte la poftele trupesti si sa faca alegeri cerebrale - previziuni complete.

17 sept. 2018, 11:19
HOROSCOP OCTOMBRIE Mariana Cojocaru: Risc de pierderi pentru multe zodii, atenţie la Venus retrograd în Scorpion

Berbec- În perioada care urmează avem un aspect foarte rar care se produce cam o dată pe an. În zilele 6-7 octombrie Venus intră în mişcare retrogradă, iar previziunile sunt o continuare şi o confirmare la cel de săptămâna trecută. Risc să pierdeţi pe cineva foarte drag (e activ sectorul astral al morţii), să aveţi probleme legate de bani (moşteniri, divorţ, etc.). Unii pot recupera bunuri şi bani din trecut. 

Taur- Patronul vostru astral este în Scorpion, în mişcare retrogradă. E vorba de Venus. Cu Jupiter în tandem pot apărea cutremure în cuplu, tensiuni. Aspect cu risc de separare şi de divorţ (opoziţie cu Soarele Natal şi Cuadratură cu Axa de Destin). Probleme pot crea şi copiii cu ADHD, hiperactivi. În perioada următoare se vor naşte copii cu probleme în iubire şi cu tulburări comportamentale, atenţie! 

Gemeni- Referendumul va fi pe o conjuncţie Soare-Norocul Divin în Balanţă (aspect favorabil, de protecţie) şi pe un alt aspect nefast- Venus Retrograd în Scorpion. Copiii care se nasc în perioada următoare vin pe o karmă cu probleme legate de sexualitate şi iubire. Comportament nefiresc la şcoală, mai apoi în societate şi la locul de muncă (vezi Sodoma şi Gomora). Unele rămân acum gravide.

Rac- Pentru voi pot reveni iubiri din trecut. Sau, chiar voi puteţi căuta o iubire din trecut. O iubire la care v-aţi gândit toată viaţa şi nu aţi renunţat nicio clipă la ea. Nu este o perioadă favorabilă de conceput copiii, dar nici pentru naşterea lor. Venus va fi retrograd în casa astrală dedicată copiilor. Cum primiţi vise premonitorii (lunarieni), e posibil să fiţi avertizaţi în timpul nopţilor, atunci când dormiţi lin.

Leu- Venus Retrograd din Scorpion va fi în cuadratură cu Karma voastră şi a Vărsătorilor. Relaţii nefireşti între cei care nu ştiu ce şi cum să aleagă, sau care au comportament deviant(inclusiv sexual). Norocul Divin conjunct cu Soarele este de bun augur pentru comunicare şi relaţionare. Ieşiţi cu prietenii/prietenele la un pahar cu vorbe. Nu rataţi pieţele de Serbările Toamnei şi umpleţi cămara cu bunătăţi. 

Fecioara- În cazul vostru nu e nicio problemă, că sunteţi mai reci şi mai distanţi în amor. Evident, mă refer la spiritele superioare, nu la feciorii care se cred fecioare şi la fecioarele care se cred feciori!… Adam nu era Adama şi nici Eva nu era Evu. De aceea se face Referendum (ortodoxie şi creştinism). Venus Retrograd în Scorpion spune că nu suntem în Evul Mediu, să ne riscăm viaţa pe centură şi nici după…

Citeste continuarea pe kfetele.ro