HOROSCOP OCTOMBRIE OANA HANGANU: Soarele dinamitează Casa Iubirii, Fecioarele dau lovituri financiare. Previziuni complete

Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018. Ultima lună cu Jupiter în zodia Scorpion! Află care sunt zodiile favorizate!

03 oct. 2018, 10:55
HOROSCOP OCTOMBRIE OANA HANGANU: Soarele dinamitează Casa Iubirii, Fecioarele dau lovituri financiare. Previziuni complete

Octombrie începe cu revenirea planetei Pluton la mersul direct în zodia Capricorn. După 4 zile, va începe tranzitul retrograd al planetei Venus, care va dura până în noiembrie. Până în 23 octombrie, Soarele se va afla în zodia Balanță, după care se va muta în Scorpion, iar planeta Mercur va poposi, în octombrie, în 3 semne zodiacale.
Va fi o lună interesantă, în care va trebui să ne reevaluăm prioritățile, modul în care comunicăm și relaționăm cu ceilalți, dar și modul în care ne valorificăm resursele personale.

Horoscopul lunii octombrie 2018:

BERBEC
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor pentru că, în cea mai mare parte a lunii, Soarele se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Mai exact, până în ziua de 23 octombrie, când va părăsi zodia Balanță și se va muta în semnul Scorpionului. Rezolvarea unor mai vechi probleme în cuplu sau negocierea unor afaceri, contracte și proiecte ar trebui să fie trecute ”în agenda” Berbecilor în prima parte a lunii. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Taur este dominat de tranzitul planetei Venus prin zodia Scorpion. În primele 5 zile din octombrie, Venus va aduce armonie și echilibru în relația de cuplu, înțelegere și cooperare în colaborările profesionale, iar pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni viitorul partener de viață. Din 5 octombrie și până la sfârșitul lunii, sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Taurilor va fi afectat de tranzitul retrograd al planetei Venus. Sunt posibile tensiuni între nativi și parterul de viață… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe viața sentimentală a nativilor, favorizată de prezența Soarelui în zodia Balanță, până în ziua de 23 octombrie.  Soarele va dinamiza ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, le va purta noroc celor singuri și va favoriza comunicarea dintre nativi și copii. Mai mult, le va aduce succes și celor care își transformă un hobby într-o afacere. În plus, în primele 10 zile din octombrie, în ”casa Iubirii” se va afla și Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni . Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor cu familia, favorizate de prezența Soarelui în zodia Balanței, până în data de 23 octombrie. Din 23 octombrie, Soarele se va muta în zodia Scorpion și în sectorul Iubirii, al creativității și al copiilor din astrograma nativilor. Primele  10 zile din lună vor fi foarte importante pentru că Racii vor reface legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor reuși să rezolve probleme legate de o moștenire ori de casa în care locuiesc… Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe comunicare și socializare și le recomandă nativilor să își schimbe, dacă e nevoie, atitudinea față de muncă sau colegi. Luna octombrie începe cu revenirea planetei Pluton la mersul direct în zodia Capricorn, eveniment ce le influențează sectorul Profesiei din astrogramă. S-ar putea ca, pentru a fi promovați, nativilor să li se ceară să urmeze un program de perfecționare, iar această idee să nu le fie pe plac pentru că ei consideră, de exemplu, că experiența și pregătirea   îi recomandă. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să profite de perioada favorabilă în plan financiar care va dura până în ziua de 23 octombrie. În tot acest timp, Soarele se va afla în zodia Balanță și va acționa în ”casa Banilor” din astrograma lor. Mai mult, în primele 10 zile din octombrie, Soarele îl va avea drept aliat și pe Mercur. Mercur este planeta Comunicării, a călătoriilor, a afacerilor și le patronează pe Fecioare. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Balanță anunță, mai întâi, o perioadă cu schimbări importante și noroc în plan personal, urmată, din 23 octombrie, de o perioadă în care câștigurile din munca proprie și ”relația cu banii” vor fi prioritățile nativilor.
Până în ziua de 23 octombrie, Soarele se va afla în zodia Balanță, iar în prima decadă a lunii, va avea un aliat important: planeta Comunicării, Mercur aflat în același semn zodiacal. Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să se mobilizeze și să nu rateze nicio oportunitate. Octombrie este ultima lună în care Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia lor. Din 9 noiembrie, Jupiter se va muta în Săgetător și va reveni în Scorpion abia peste 12 ani.
Mai mult, în zodia lor se va afla și micul Benefic Venus. Iar din 10 octombrie, și Mercur, planeta Comunicării! Iar din 23 octombrie, tot în zodia lor va ajunge și Soarele! Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe cercul de prieteni și pe rețeaua profesională pe care nativii ar trebui să nu le neglijeze în prima parte a lunii pentru că acestea pot avea un rol deosebit în succesul lor profesional. Până în ziua de 23 octombrie, Soarele se va afla în zodia Balanță și va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Săgetătorilor. Aici se va afla, până în data de 10 octombrie, și planeta Comunicării, Mercur. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Capricorn pune accent pe cariera nativilor și le recomandă să profite de contextul favorabil din primele 10 zile: Soarele și planeta Mercur se vor afla în zodia Balanță și vor aduce vești importante sau schimbări favorabile în viața profesională a acestora. Un moment important poate fi Luna Nouă din data de 9 octombrie, dar  succesul va depinde de modul în care nativii vor comunica, relaționa și colabora cu persoanele care au putere de decizie. Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Vărsător anunță călătorii, interes pentru studiu și dezvoltare personală, dar și oportunități în plan profesional. În primele 10 zile din lună, Soarele și planeta Mercur vor acționa în ”casa Străinătății” din astrograma Vărsătorilor, aducând șanse de călătorie, cel mai probabil în interes profesional, dar și succes la examene sau interes pentru cursuri și programe de perfecționare care le pot aduce nativilor schimbări pozitive în carieră. Citește horoscopul complet aici! 

PEȘTI
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă perfectă pentru schimbări în cercul de prieteni, dar și pentru noi planuri pe termen lung. Toate acestea vor fi favorizate de prezența planetelor Saturn și Pluton în ”casa Prietenilor” din astrograma nativilor. În plus, prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Balanță, în primele 10 zile din lună,  înseamnă, pentru ei, noroc prin alții sau acces la resursele financiare ale partenerului, dar și profit din afaceri. Citește horoscopul complet aici!