Horoscop: Par blânzi, dar te sfâşie fără remuşcare. 3 zodii de oameni falşi

În faţă îţi zâmbesc, dar te atacă mişeleşte pe la spate. Vorbim despre oamenii care în aparenţă sunt extrem de simpatici, de joviali, însă atunci când i-ai deranjat cu ceva, chiar şi fără să-ţi dai seama, te lovesc fără pic de remuşcare. Şi o fac exact când nici nu te aştepţi, întrucât sunt lipsiţi de scrupule.

RomaniaTV.net
25 oct. 2016, 12:54
Horoscop: Par blânzi, dar te sfâşie fără remuşcare. 3 zodii de oameni falşi

Pesti

Nu ii crezi in stare pe nativii din Pesti de un comportament imoral, dar iata ca aparentele sunt cat se poate de inselatoare. Aceste creaturi blande si senine devin adevarate fiare atunci cand sunt calcate pe coada. Reusesc sa treaca foarte usor de la extaz la agonie, de la fericire, la disperare si depresie. De aici si atitudinea lor fata de tot ce ii inconjoara. E considerat de cei din jur plin de toane si de temeri, cu atat mai mult cu cat acum te face sa razi, acum sa plangi.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii pentru care merită să-ţi dai şi viaţa

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt foarte „alunecosi” si nu ar trebui sa pui prea mare baza pe ei. Sunt foarte vorbareti, insa pot tine foarte bine ascuns un secret, mai ales daca ii vizeaza direct. Asemenea Pestilor, si ei sar de la o stare la alta cu viteza luminii.

Citeşte mai mult pe studentie.ro