HOROSCOP. Patru zodii care se îndrăgostesc doar o singură dată

Dacă unii nativi schimbă partenerii de viaţă mai ceva ca pe haine, alţii sunt atât de loiali şi idealişti încât nu ar concepe viaţa fără persoana de care s au îndrăgostit.

RomaniaTV.net
12 apr. 2017, 11:30
HOROSCOP. Patru zodii care se îndrăgostesc doar o singură dată

 

Dacă te afli la începutul unei relaţii, ar fi bine să ştii cine îţi va fi cu adevărat fidel.

Taur

Nativii Taur se îndrăgostesc şi iubesc cu multă pasiune, dar doar o singură dată. Dau totul pentru familie şi sunt foarte dedicaţi, indiferent că e vorba de femei sau bărbaţi. Dacă se întâmplă să fie înşelaţi, nu mai pun suflet în nicio relaţie şi le tratează doar ca pe nişte aventuri.

Rac

Sensibilii zodiacului, nativii Rac se ataşează sentimental foarte uşor de o persoană. Amorezaţi până peste cap, ei sunt mereu dornici de a şi construi familia perfectă, de invidiat, care să le asigure o stabilitate emoţională şi de durată. Din nefericire, de cele mai multe ori sunt dezamăgiţi de foarte multe persoane.

Fecioară

Bărbaţii Fecioară sunt cei mai loiali parteneri de viaţă. Ei nu au fantezii cu alte persoane, detestă trădarea şi vor ca totul să fie perfect în căminul lor. Şi femeile născute în această zodie sunt foarte ataşate de partener şi iubesc o singură dată. Restul pot fi doar…simple întâlniri din care pot avea ceva de câştigat.

Capricorn

Raţionali şi apărători ai Binelui şi ai Dreptăţii, nativii Capricorn vor tinde mereu spre o iubire ideală, desprinsă parcă din poveştile cu zâne şi prinţi. Ei îşi doresc un partener de care să aibă mereu grijă, să îl răsfeţe şi să îi arate cât pot fi de drăgăstoşi şi tandri în gesturi. Sunt adepţii unei singure iubiri, altfel ar prefera să rămână singuri tot restul vieţii.

Citește și: Horoscop egiptean. Ce zodie eşti în horoscopul faraonilor