Horoscop: Patru zodii de oameni nestăpâniţi

Patru sunt semnele zodiacale care dau cei mai dificili oameni. Şi nu atât prin felul lor de a fi, ci prin faptul că se enervează foarte repede, se aprind şi reacţionează necontrolat. Au gura rea şi cu greu reuşeşti să îi calmezi.

RomaniaTV.net
10 mai 2016, 11:35
Horoscop: Patru zodii de oameni nestăpâniţi

Berbec

Berbecului nu ii poti anticipa reactiile. Sunt momente in care parca nimic nu il deranjeaza, dar multe sunt momentele in care isi iese din pepeni necontrolat luandu-te prin surprindere. Are replici taioase, agresive chiar. Se aprinde repede, se supara tare si chiar daca nu are dreptate si stie asta nu da inapoi. Nu ii place sa fie contrazis si rar de tot ajunge sa isi si ceara scuze dupa ce a gresit.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii cărora li se aprind mereu călcâiele. Însală fără nicio remuşcare

Varsator

Pe nativul cu capul in nori nu prea l-ai vedea enervandu-se, dar stai langa el cateva zile si vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa. Mai ales daca „insisti” sa il superi vei avea parte de o surpriza neplacuta. E mandru de el si ii place sa se laude, dar si sa fie laudat. Si fereasca Dumnezeu sa nu o faci sau sa ii pui la indoiala inteligenta, caci ai declansat razboiul. Se razbuna cu planuri atent ticluite.

Citeşte continuarea pe studentie.ro