Horoscop pentru femei: Cum îţi aranjezi părul în funcţie de zodie

Unii cred că zodia influențează caracterul și obiceiurile omului. Aceasta include alegerea vestimentară, anumite produse alimentare, destinații turistice, dar se pare că semnul zodiacal afectează și felul în care vă aranjați părul, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 13:10
Horoscop pentru femei: Cum îţi aranjezi părul în funcţie de zodie

Berbec

Caracterul dinamic al Berbecului si al programului sau ocupat necesita o coafura practica, dar eleganta, care se potriveste stilului sau. Pentru timpul zilei solutia ideala este coada de cal clasica, in timp ce pentru seara, un coc francez este cel mai potrivit. Culorile dramatice si mai profunde de par sunt preferate de femeile Berbec.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai frumoase zodii. Află dacă te numeri printre ele

Taur

Pentru reprezentantii Taur, o coafura excelenta trebuie sa fie atat practica, dar, de asemenea si feminina. Ideal pentru acest scop este parul de lungime medie. O coafura potrivita este cea cu putin volum la radacini, pentru a creea un look retro atractiv din anii ’60.

Citeşte şi Horoscop de dragoste: Care sunt zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede

Gemeni

Gemenii iubesc diversitatea in fiecare aspect, inclusiv in par. Ei isi schimba des culorile si lungimea parului, in functie de starea de spirit si de atitudine. Parul stratificat este cea mai buna varianta pentru ei, deoarece ofera cele mai multe oportunitati pentru a realiza o varietate de coafuri.

Continuarea pe Bewoman.ro.