Horoscop pentru vineri, 16 ianuarie 2015: Cine are noroc înainte de weekend

Horoscop zilnic, VINERI 16 Ianuarie 2015. Balanțele pot merge la un consult medical, iar Vărsătorii pot cunoaște pe cineva prin intermediul unui prieten.

15 ian. 2015, 13:34
Horoscop pentru vineri, 16 ianuarie 2015: Cine are noroc înainte de weekend

Horoscop Berbec, vineri, 16 ianuarie 2015

Ziua de azi poate fi una destul de bogată în activitățile dumneavoastră, mai ales dacă vă dedicați unor defecte intelectuale sau culturale. Puteți descoperi ceva important sau veți avea o inițiativă inovatoare, scrie Bewoman.ro

Horoscop Taur, Vineri 16 Ianuarie 2015

O idee sau un proiect pe care l-ați demarat are rezultate excelente, iar asta va genera uimire printre cei din jurul dvs. În dragoste, dacă aveți pereche, puțină fantezie și senzualitate reaprinde pasiunea în relație.

Citeşte şi Horoscop Chinezesc 2015: Află ce îţi rezervă astrele, în anul Caprei de Lemn

Horoscop Gemeni, Vineri 16 Ianuarie 2015

Este posibil ca dezvoltarea unui proiect să nu meargă cum ar trebui. Va simțiți copleșit de această responsabilitate, dar sunteți pregătit să recunoașteți. În plan sentimental, sunteți foarte aproape să începeți o poveste de dragoste cu cineva care vă fascinează în toate aspectele.
 
Horoscop Rac, Vineri 16 Ianuarie 2015

Unele reflecții vă vor ajuta să luați deciziile corecte și inteligențe pentru a vă atinge obiectivele în strategiile de afaceri sau profesie. Pur și simplu găsiți pacea de care aveți nevoie.

Citeşte şi La ce vârstă vei suferi în dragoste, cum vei fi rănit şi cum te va afecta experienţa, în funcţie de zodie

Horoscop Leu, Vineri 16 Ianuarie 2015

Se dezvoltă unele proiecte sau afaceri și sunteți foarte entuziasmat, pentru că asta este o realizare importantă pentru dvs. Eforturile vor fi recompensate. În iubire, totul trebuie făcut împreună pentru a ști părerea pertenerului.

Citeste mai mult pe Bewoman.ro.